Nuotolinė studijų baigimo šventė Viešojo valdymo ir verslo fakultete

Naujienos

2 vasario, 2021
Šiais metais kitokia, bet ne mažiau iškilminga – nuotolinė studijų baigimo šventė Viešojo valdymo ir verslo fakultete
Viešojo valdymo ir verslo fakultetas

Šie baigiamieji mokslo metai ypatingi ne tik studentams, bet ir MRU bendruomenei. Sausio 25 dieną vyko nuotolinė studijų baigimo šventė pirmiesiems Fakulteto absolventams. Šventės dalyvių laukė Universiteto rektorės prof. dr. Ingos Žalėnienės iškilminga sveikinimo kalba, Jurgio Didžiulio specialiai absolventams paruošta programa ir nuoširdūs sveikinimai. Su svarbia švente studentus ir visą bendruomenę sveikindamas fakulteto dekanas prof. dr. Darius Štitilis linkėjo: „Vieniems tai kelio pradžia, kitiems – pamatų sutvirtinimas, naudokite savo žinias kurdami mūsų visų ateitį!”

Absolventus drąsino ir įkvėpė VVVF studijų prodekanė doc. dr. Lidija Kraujalienė, Politikos mokslų instituto direktorius doc. dr. Gediminas Kazėnas, Lyderystės ir strateginio valdymo instituto direktorius prof. dr. Tadas Sudnickas, Viešojo administravimo instituto direktorius prof. dr. Andrius Stasiukynas, Verslo ir ekonomikos instituto direktorė dr. Lina Volodzkienė.

O sėkmės linkėjo fakulteto socialiniai partneriai, Lietuvos savivaldybių asociacijos prezidentas, Jonavos rajono meras, MRU alumnas dr. Mindaugas Sinkevičius bei Lietuvos žaidimų kūrėjų asociacijos direktorius Gediminas Tarasevičius.

Nuotolinėje šventėje susirinko 118 fakulteto absolventų iš bakalauro studijų programų: Viešasis administravimas, Apskaita, Finansų ekonomika, Verslo sistemų kūrimas ir valdymas, Verslo informatika, Tarptautinis verslas ir muitinės logistika, Turizmo vadyba ir paveldas. Ir magistro studijų programų: Viešasis administravimas, Projektų vadyba, Strateginis organizacijų valdymas, Sveikatos politika ir vadyba, Tarptautinė politika ir ekonomika, Lyderystė ir pokyčių vadyba, Elektroninio verslo vadyba, Finansų rinkų, Švietimo ir mokslo politika ir vadyba, Sporto industrijų vadyba, Finansų valdymas, Verslo sistemų ekonomika, Kibernetinio saugumo valdymas, Viešosios politikos ir Europos Sąjungos studijos, Veiklos auditas.

Lyderio diplomus už aukščiausius pasiekimus gavo bakalauro programos anglų kalba Turizmo vadyba ir paveldas studentė Kolataya Katsiaryna, magistrantūros programos anglų kalba Viešasis administravimas studentės Valeriia Hrytsenko ir Oksana Yevtushevska, magistrantūros programos Lyderystė ir pokyčių vadyba studentė Evelina Aukštikalnytė.

Džiaugiamės ir didžiuojamės visais  Viešojo valdymo ir verslo fakulteto absolventais, dėkojame už kartu praleistus studijų metus ir laukiame sugrįžtant!

Šventės įrašas čia: https://cutt.ly/kj02sLS



Susijusios naujienos