MRU įvyks tarpdisciplininis seminaras apie šiuolaikinę Japoniją, skirtas paminėti Lietuvos ir Japonijos draugystės šimtmetį - MRU
Naujienos

15 lapkričio, 2022
MRU įvyks tarpdisciplininis seminaras apie šiuolaikinę Japoniją, skirtas paminėti Lietuvos ir Japonijos draugystės šimtmetį
Įvykis
Universitetas
Studijos
Bendruomenė
Mokslas
Viešojo valdymo ir verslo fakultetas

Lapkričio 16 dieną, 9 val. Mykolo Romerio universiteto Viešojo valdymo ir verslo fakultetas kartu su Japonijos Josai tarptautinio universiteto (Josai International University, JIU) Tarptautinio administravimo mokykla organizuoja tarpdisciplininį seminarą apie šiuolaikinę Japoniją, skirtą paminėti Lietuvos ir Japonijos draugystės šimtmetį.

JIU dėstytojai skaitys pranešimus apie šiuolaikinės Japonijos visuomenę ir ekonomiką, verslą, turizmą ir regioninę plėtrą bei aptars aktualias problemas su Mykolo Romerio universiteto akademinės bendruomenės nariais.

Seminarą atidarys MRU rektorė prof. dr. Inga Žalėnienė ir JIU prezidentas Dr. Kenji Sugibayashi, įžanginį žodį tars Japonijos ambasadorius Lietuvoje Tetsu Ozaki ir Lietuvos užsienio reikalų ministerijos Lotynų Amerikos, Afrikos, Azijos ir Okeanijos departamento direktorius ambasadorius Audrius Brūzga.

Seminaras vyks anglų kalba, Mykolo Romerio universiteto I-414 auditorijoje, Ateities g. 20, Vilnius. Renginį taip pat galima stebėti nuotoliniu būdu per MRU YouTube kanalą.

Daugiau informacijos apie renginį ir renginio programą galima rasti čia.

Renginyje bus fotografuojama ir filmuojama, todėl informuojame, kad jūs galite būti matomas(-a) renginio nuotraukose ir vaizdo įrašuose, ir šios nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti viešinami bei patalpinti socialiniuose tinkluose, MRU interneto svetainėje, žiniasklaidos portaluose, kitose žiniasklaidos priemonėse ir pan. Renginio lankytojų vaizdo duomenų viešinimas susijęs su informacijos apie renginį viešinimu.