MRU atvirų durų dienos „Galimybių Tau lavina“ 2021 – jau netrukus: laukia išskirtiniai susitikimai - MRU
Naujienos

12 lapkričio, 2021
MRU atvirų durų dienos „Galimybių Tau lavina“ 2021 – jau netrukus: laukia išskirtiniai susitikimai
Žmogaus ir visuomenės studijų fakultetas
Viešojo saugumo akademija
Universitetas
Teisės mokykla
Viešojo valdymo ir verslo fakultetas

Jau lapkričio 15 d. startuoja MRU atvirų durų renginiai  – jų metu nuotoliniu būdu susijungs moksleiviai iš visos Lietuvos, universiteto bendruomenė bei partneriai. Visą savaitę truksiančių susitikimų metu vyresniųjų klasių moksleiviai turės galimybę iš arti susipažinti su universitetu, pabendrauti su dėstytojais, studentais, alumnais, MRU draugais. Tai išskirtinė galimybė sužinoti iš pirmų lūpų apie studijų programas, gauti atsakymus į rūpimus klausimus.

Atvirų durų dienos universitete jau ne kartą  daugybei moksleivių  padėjo sėkmingai įvertinti būsimos profesijos privalumus, sužinoti stojimo sąlygas ir svarbiausia –  pasiruošti lemtingam savo ateities pasirinkimui. Vienas didžiausių šiais metais moksleiviams MRU skirtų renginių „Galimybių TAU lavina“ rengiamas virtualiai.  Apjungus visą savaitę planuojamus nuotolinius susitikimus suplanuotos net 25 valandos išskirtiniams susitikimams.

MRU Komunikacijos ir rinkodaros centro vadovė Jurga Strimaitienė teigia, „šie atvirų durų renginiai suteiks dalyviams galimybę patirti mūsų universitetą ir dar geriau moksleiviams pažinti savo galimybių potencialą. Norime susitikimų metu ne tik suteikti vertingos ir naudingos informacijos, bet kalbėsime ir apie šiuolaikinio žmogaus karjerą, kas jam svarbu ir kaip galima sėkmingai pasiruošti iššūkiams".

Pristatymų metu moksleiviai ne tik stebės nuotolines paskaitas, bet dalyvaus kūrybinėse dirbtuvėse bei interaktyviame investavimo žaidime, kurio metu bus galima laimėti prizus. Visą savaitę laukia net 22 skirtingi susitikimai – ekspertai pateiks savo įžvalgas apie būsimos profesijos pasirinkimą, motyvaciją ir įvairių karjerų subtilybes. Kaip pritraukti potencialių klientų žvilgsnius? Kokiu būdu galima atrasti motyvaciją mokytis? Ar įmanoma išsilavinti čempionišką atmintį? Kaip skaičiuojamas stojimo balas? Tai tik keletas klausimų, kurie bus analizuojami tiesioginės MRU renginio transliacijos metu.

Transliacijų žiūrovai turės galimybę aktyviai dalyvauti kūrybiškumo dirbtuvėse su lektore Rūta Latinyte, lavinti įgūdžius „Luminor Investor” žaidime su Jovita Bilinskaite, stebėti kibernetinės atakos demonstraciją vedamą Mindaugo Matulionio, prisijungti į Q&A formato diskusiją su psichologijos instituto doc. dr. Antanu Valantinu ir MRUSA psichologijos studente Gabija Juzėnaite. Įtraukiančio turinio galima laukti ir iš Gintauto Katulio, kuris pasakos, kaip galima atrasti motyvaciją mokytis, o renginį užbaigs doc. dr. Tomo Girdenio paskaita apie teisininko profesijos potencialą darbo rinkoje.

„Galimybių Tau lavina“ susitikimai bus tiesiogiai transliuojami MRU „Youtube“ kanale.

Iš anksto užsiregistravę renginio dalyviai gaus el. paštu nuorodas į transliacijas ir kiekvienos dienos programą. Verta užsiregistruoti čia.

Iš viso MRU atvirų durų dienų renginyje dalyvaus 24 pranešėjai, taip pat HR įmonių grupės, advokatų kontoros „Ellex Valiunas“, Vilniaus Karaliaus Sedžiongo instituto bei Lietuvos karjeros specialistų asociacijos atstovai.

Išsamesnė informacija apie renginio programą: https://bit.ly/3b1rSPg.