Pavasarį MRU vyks tarptautinė mokslinė konferencija „Balkanų ir Rytų Europos šalių ekonomikos“ - MRU
Naujienos

22 sausio, 2024
Pavasarį MRU vyks tarptautinė mokslinė konferencija „Balkanų ir Rytų Europos šalių ekonomikos“
Viešojo valdymo ir verslo fakultetas

Mykolo Romerio universiteto Viešojo valdymo ir verslo fakultetas, bendradarbiaudamas su Tarptautiniu Hellenic universitetu, kviečia į XVI tarptautinę mokslinę konferenciją „Balkanų ir Rytų Europos šalių ekonomikos“ (Economies of the Balkan and Eastern European Countries (EBEEC 2024)), kuri 2024 m. gegužės 17-19 dienomis organizuojama Mykolo Romerio universitete.

Šių metų konferencijos tema „Atsparumo, tvarumo ir pažangos perspektyvos“ kviečia tyrėjus diskutuoti apie atsparios ir saugios ekonomikos potencialą, tvaraus valdymo iniciatyvų naudą, skaitmeninių transformacijų įgalinimą. Apie tvaraus vystymosi bei skaitmeninės lyderystės perspektyvas plenariniuose pranešimuose savo įžvalgomis dalinsis Europos regioninių tyrimų asociacijos prezidentas, Paryžiaus-Saclay universiteto, INRA profesorius Andre Torre ir Italijos Libera Universit à Mediterranea universiteto profesorius  Giovanni Schiuma.

Moksliniai pranešimai bus publikuojami mokslo darbų rinkiniuose: “Resilience, Sustainability, and Social Progress: Navigating Economic Recovery with a Human-Centric Focus“ (“Springer“ leidykla) bei “KnowledgeE“ (įtraukta į WoS).

Moksliniai pranešimai laukiami iki 2024 m. sausio 31 d.

Daugiau informacijos apie renginį čia.