Vienas geriausių kibernetinio saugumo ekspertų dr. Rytis Rainys tęsia bendradarbiavimą su Viešojo valdymo ir verslo fakultetu! - MRU
Naujienos

9 gruodžio, 2021
Vienas geriausių kibernetinio saugumo ekspertų dr. Rytis Rainys tęsia bendradarbiavimą su Viešojo valdymo ir verslo fakultetu!
Universitetas
Viešojo valdymo ir verslo fakultetas

MRU Viešojo valdymo ir verslo fakultetas ir toliau sėkmingai savo studentams atveria galimybes ugdyti savo karjeros kompetencijas ir semtis patirties iš aukščiausio lygio ekspertų - VVVF ir vienas geriausių kibernetinio saugumo ekspertų dr. Rytis Rainys tęsia bendradarbiavimą!

Fakulteto dekanas prof. dr. Dariaus Štitilis džiaugiasi tokiu bendradarbiavimu ir teigia, kad tiek studijų kokybę, tiek mokslo pažangą universitete užtikrina dėstomo dalyko turinio kokybė ir dėstytojo ekspertiškumas. Kokybė – tai nuostata, kurią fakultete diegiame suteikiant platesnį požiūrį kiekvienam studijuojančiam.  

Dr. Rytis Rainys dalyvaus baigiamųjų magistro darbų gynimo komisijoje, pavasario semestre skaitys „Saugumo ekonomikos“ paskaitas bei ves seminarus lietuvių ir anglų kalbomis „Kibernetinio saugumo valdymo" programos  magistrantams.

Dr. Rytis Rainys yra technologijų mokslų daktaras, turintis 20 metų patirtį profesinės veiklos telekomunikacijų ir kibernetinio saugumo srityse. Šiuo metu yra Nacionalinio kibernetinio saugumo centro vadovas, anksčiau dirbo Ryšių reguliavimo tarnyboje. Dr. Rytis Rainys atstovauja Lietuvą ES tinklų ir informacijos saugumo agentūroje (ENISA).