Skelbiame apie būsimą priėmimą į socialinio darbo ir viešojo administravimo papildomąsias studijas  - MRU
Naujienos

4 sausio, 2021
Skelbiame apie būsimą priėmimą į socialinio darbo ir viešojo administravimo papildomąsias studijas 
Viešojo valdymo ir verslo fakultetas
Žmogaus ir visuomenės studijų fakultetas

STRATA profesinio informavimo įrankio duomenys rodo, kad po 12 mėnesių nuo antrosios pakopos magistrantūros studijų baigimo net 68 proc. Mykolo Romerio universiteto absolventų dirba aukštos kvalifikacijos darbą, o vidutinės draudžiamosios pajamos siekia 1583 eurus. Galimybę kolegijų paskutinių kursų studentams ar kolegijos absolventams siekti magistro laipsnio suteikia universitete rengiamos papildomosios studijos.

Mykolo Romerio universitetas skelbia priėmimą į socialinio darbo ir viešojo administravimo papildomąsias studijas nuo sausio 12 d. Į šias studijas gali pretenduoti kolegijų absolventai arba kolegijų paskutinio kurso studentai.  Studijos vyks 2021 metų pavasario semestro metu. Studijos bus patrauklios ir dirbantiems, ir dar studijuojantiems, nes paskaitos bus vykdomos penktadieniais vakarais ir šeštadieniais. Penktadieniais paskaitos negalintiems atvykti bus dėstomos nuotoliniu būdu.

Baigę šias papildomąsias studijas jau 2021 metų liepos mėnesį galės pretenduoti į valstybės finansuojamas ar valstybės nefinansuojamas vietas Mykolo Romerio universiteto atitinkamose magistrantūros programose.

Socialinio darbo papildomosios studijos prasidės vasario 5 dieną, viešojo administravimo - vasario 26 dieną.

Dokumentus galima teikti sausio 12-26 dienomis el. paštu priemimas@mruni.eu.

Daugiau informacijos apie:

  • socialinio darbo papildomąsias studijas galite rasti čia.
  • viešojo administravimo papildomąsias studijas galite rasti čia.
  • priėmimą į papildomąsias studijas galite rasti čia.