Mykolo Romerio universiteto studentė Ieva Serapinaitė dalyvavo sporto įgūdžių tobulinimui skirtuose mokymuose „S2A Sport mobility project“ - MRU
Naujienos

3 sausio, 2022
Mykolo Romerio universiteto studentė Ieva Serapinaitė dalyvavo sporto įgūdžių tobulinimui skirtuose mokymuose „S2A Sport mobility project“
Viešojo valdymo ir verslo fakultetas
Universitetas
Bendruomenė

Mykolo Romerio universiteto studentė Ieva Serapinaitė – Sporto industrijų vadybos antrakursė, dalyvavo sporto įgūdžių tobulinimui skirtuose mokymuose „S2A Sport mobility project“ .

S2A Sport Mobility organizuoti mokymai susidėjo iš 3 modulių. Pirmasis modulis buvo skirtas strategijai, antrasis - lyderystei, ir trečiasis - marketingui. Mokymų tikslas - tobulinti sporto administratorių įgūdžius, prisidėti prie sporto organizacijų gebėjimų stiprinimo ir viso sporto sektoriaus plėtros.

Ieva Serapinaitė džiaugiasi galėjusi sudalyvauti šiuose mokymuose: „Tikrai gavau daug naudingos informacijos, teko bendrauti su tarptautinių ir šalies sporto federacijų atstovais, su olimpinio komiteto atstovais bei treneriais, sporto renginių organizatoriais. Mokymų metu nemažai laiko skyrėme grupinėms užduotimis, kurių metu susipažinome su mokymų dalyviais, dalinomės patirtimi ar naudojama praktika“.

„Sakyčiau pats įdomiausias ir naudingiausias modulis buvo paskutinysis - apie marketingą ir rinkodarą. Pasiskirsčius grupėmis, mums teko sugalvoti verslo strategiją nuo verslo idėjos iki darbuotojų paskirstymo, todėl visi mokymo dalyviai buvo įtraukti į veiklą, o visų mokymų pabaigoje  komandos turėjo pristatyti marketingo strategijos planą“.  

Projektą finansavo Europos Komisija, pagal specialų kvietimą „Mainai ir mobilumas sporte“. Projektas koordinuojamas EOSE (European Observatoire of Sport and Employment).