Startuoja priėmimas į MRU magistrantūros studijų programas: „Tu gali daugiau, nei galvoji!“ - MRU
Naujienos

6 birželio, 2023
Startuoja priėmimas į MRU magistrantūros studijų programas: „Tu gali daugiau, nei galvoji!“
Žmogaus ir visuomenės studijų fakultetas
Viešojo saugumo akademija
Teisės mokykla
Viešojo valdymo ir verslo fakultetas

Birželio 6 dieną prasideda priėmimas į magistrantūros studijas Mykolo Romerio universitete (MRU). Šiemet universitete siūlomos net 39 skirtingos antrosios pakopos studijų programos, į kurias kviečiami absolventai, įgiję bakalauro laipsnį ir atitinkantys kitus universiteto nustatytus reikalavimus.

MRU kampanija „Turi kibirkštį? Įpūsime ugnį! Tu gali daugiau, nei galvoji!“ siekiama padrąsinti jaunuolius patikėti savimi ir savo galimybėmis. Nuolat besikeičiančiame, kupiname iššūkių profesiniame kelyje MRU magistrantūros studijos suteikia galimybes dar geriau konkuruoti darbo rinkoje. Studijos MRU yra ne tik įdomios, bet ir paruošiančios kokybiškam gyvenimui, suteikiančios pagrindą sėkmingai karjerai.

MRU – tarptautiškas, lankstus ir inovatyvus universitetas 

Naujausiais žurnalo „Reitingai“ duomenimis, MRU – pirmaujanti aukštojo mokslo įstaiga Lietuvoje universitetų tarptautinio konkuravimo kategorijoje. Mokslo metus rudenį pradėjo studentai net iš 58 pasaulio šalių. Siūlomos studijos anglų kalba ir net 18 angliškų magistro studijų programų didina konkurencingumą Lietuvos ir globalioje rinkoje. 

Nerimaujantiems dėl studijų kainų siūloma teikti paraiškas į valstybės finansuojamas studijų vietas. Pretenduojantiems į valstybės nefinansuojamas studijų vietas universitetas siūlo galimybę mokėti už studijas dalimis, pagal individualiai sudarytą planą, mokėjimus skaidant į dvi ar net tris dalis. Taip pat siūlomos studijų refinansavimo galimybės, kviečiama pretenduoti į universiteto ar valstybės skiriamas stipendijas labiausiai motyvuotiems ar socialiai pažeidžiamiems studentams. MRU rūpinasi, kad kiekvienas atvykęs studentas turėtų galimybę įsikurti MRU Studentų namuose.

Kokybiškos magistrantūros studijos MRU

Karjeros valdymo informacinės sistemos (karjera.lt) duomenimis, praėjus 6 mėnesiams po studijų baigimo, turintys magistro laipsnį gauna 49 % didesnį atlyginimą nei turintys tik bakalauro laipsnį.

Magistrantūros studijos MRU yra lanksčios, lengvai suderinamos su darbu ir kokybiškos – net 4 iš 5 universiteto magistrantų rekomenduoja šias studijas MRU.

Kiekvienais metais MRU magistrantūros studijų programų dalykai yra atnaujinami, atsižvelgiant į darbo rinkos poreikius ir aktualijas.

Jau trečius metus iš eilės priėmimas vykdomas tik nuotoliniu būdu, per LAMA BPO sistemą.

Daugiau informacijos apie MRU magistrantūros studijų programas galima rasti čia.

Daugiau sužinoti apie priėmimą ir studijas MRU galima tel. +370 6 8617 431, +370 5 2714 704, el. paštu priemimas@mruni.eu.

Galima kreiptis ir „Facebook Messenger“, programėlės paieškoje įvedus „MRU priėmimas 2023“ arba registruotis nuotolinei asmeninei konsultacijai čia.

Teikiantys prašymus į magistrantūros studijų programas gali pateikti iki 8 pageidavimų, prie kiekvieno nurodydami programą, studijų formą bei finansavimą.

Konkurse dalyvauti norintys asmenys turi atitikti šiuos reikalavimus.