Universitete surengtos hakatono varžybos - MRU
Naujienos

16 gegužės, 2023
Universitete surengtos hakatono varžybos
Įvykis
Universitetas
Studijos
Bendruomenė
Mokslas
Viešojo valdymo ir verslo fakultetas

Dvylika komandų ir daugiau nei 60 programišių varžėsi dėl geriausio sprendimo gyvenimui Vilniuje ir pasaulyje pagerinti. Nuo dronų iki automobilių stovėjimo aikštelės, nuo sporto salių iki urbanistikos – visa tai nagrinėta Mykolo Romerio universitete gegužės 12–13 dienomis vykusiose hakatono varžybose.

Renginyje puikūs mentoriai ir pranešėjai padėjo komandoms sukurti sprendimą, verslo modelius, nukreipiamąjį puslapį ir pristatymo paketą per mažiau nei 6 valandas.

Nugalėtoja paskelbta Vilniaus licėjaus komanda „Found & Lost“, kurios sprendimas – virtualus vadovas, pateikiantis faktus vartotojams pagal jų GPS vietą, neišsitraukus telefono iš kišenės. Ši komanda laimėjo 300 eurų kuponą, skirtą puikiai praleisti laiką bet kuriame pasirinktame Lietuvos auditorių rūmų remiamame Vilniaus restorane, taip pat puikius „Startup Lithuania“ marškinėlius ir konsultaciją, kaip pradėti ir vystyti startuolį.

MRU Viešojo valdymo ir verslo fakultetas dėkoja visiems mentoriams, pranešėjams ir žiuri, kurie prisidėjo prie hakatono ir suteikė galimybę mokytis bei smagiai praleisti laiką: Alex Malyshev, Rūta Grėskaitė, Giedrė Čiuladienė, Lina Zubovienė, Sava Kovalenko, Marius Lanskoronskis.

Universitetas dėkoja visiems studentams už aktyvų dalyvavimą ir puikiai praleistą laiką. Iki greito susitikimo kitame hakatone!