Patyręs kibernetinio saugumo ekspertas dr. Rytis Rainys tęsia bendradarbiavimą su Viešojo valdymo ir verslo fakultetu - MRU
Naujienos

13 kovo, 2023
Patyręs kibernetinio saugumo ekspertas dr. Rytis Rainys tęsia bendradarbiavimą su Viešojo valdymo ir verslo fakultetu
Viešojo valdymo ir verslo fakultetas
Įvykis
Universitetas
Studijos
Bendruomenė
Mokslas

MRU Viešojo valdymo ir verslo fakultetas džiaugiasi besitęsiančiu bendradarbiavimu su patyrusiu ir žinomu kibernetinio saugumo ekspertu dr. Ryčiu Rainiu. Studentai ir toliau turės galimybę ugdyti savo kompetencijas ir semtis patirties iš savo srities lyderio.

Anot fakulteto dekano prof. dr. Dariaus Štitilio, studijų kokybę bei mokslo pažangą universitete užtikrina dėstomo dalyko turinio kokybė ir dėstytojo ekspertiškumas. Kokybė – tai nuostata, kuri fakultete yra diegiama suteikiant platesnį požiūrį kiekvienam studijuojančiam.

Dr. Rytis Rainys yra technologijų mokslų daktaras, turintis 20 metų patirtį profesinės veiklos telekomunikacijų ir kibernetinio saugumo srityse. Šiuo metu dirba Vinted (elektroninės komercijos platformos, pirmojo Lietuvos vienaragio) informacijos saugumo pareigūnu, dar gerai žinomas kaip buvęs Nacionalinio kibernetinio saugumo centro vadovas ir šio centro kūrėjas.

Dr. Rytis Rainys dalyvaus baigiamųjų magistro darbų gynimo komisijoje, dėstys „Saugumo ekonomikos“ paskaitas bei ves seminarus lietuvių ir anglų kalbomis magistrantams.