MRU kviečia 10-12 klasių moksleivius dalyvauti mugėje ir paskaitose: laukia kupina įspūdžių diena - MRU
Naujienos

25 kovo, 2022
MRU kviečia 10-12 klasių moksleivius dalyvauti mugėje ir paskaitose: laukia kupina įspūdžių diena
Žmogaus ir visuomenės studijų fakultetas
Viešojo saugumo akademija
Įvykis
Teisės mokykla
Universitetas
Bendruomenė
Viešojo valdymo ir verslo fakultetas

Mykolo Romerio universitetas (MRU) kviečia 10-12 klasių moksleivius registruotis ir kovo 30-31 dienomis, 10.00-14.00 valandomis, Ateities g. 20, Vilniuje dalyvauti organizuojamoje iniciatyvoje „Moksleivių diena“ – mugėje ir paskaitose. Moksleiviai kviečiami apsilankyti universitete, kuriame galės užduoti įvairius klausimus, o vėliau, kartu su dėstytojais ir MRU akademinės bendruomenės nariais dalyvaus įvairiose paskaitose.

Renginio programa kvies susipažinti su Universitetu

Šios iniciatyvos metu moksleiviai susipažins su dėstytojais, fakultetų atstovais, sužinos apie taikomus reikalavimus studijų programoms, konkursinio balo sudėtį, programų pasirinkimo kriterijus bei susipažins su priėmimo procesais ir Studentų atstovybės vykdoma veikla.

Programa vyks kovo 30-31 dienomis, 10.00-14.00 valandomis, kuri yra suskirstyta į du atskirus segmentus. Dvi dienas iš eilės, pirmojoje dalyje, nuo 10.00 valandos, MRU centrinių rūmų Rotondinėje salėje vyks mugė, kurios metu moksleiviai galės užduoti klausimus apie studijų programas, priėmimą į universitetą ir studentišką gyvenimą, kiek vėliau, nuo 11.00 valandos, I-414, I-201, II-232, II-233 auditorijose, MRU dėstytojai ir akademinės bendruomenės nariai kvies į paskaitas, kuriose aptars įvairius aspektus, susijusius su karjera ir studijomis.

Susitikime – įdomios ir naudingos paskaitos

„Moksleivių diena“ paskaitose MRU Teisės mokyklos (TM) Viešosios teisės instituto (VTI) direktorius doc. dr. Juozas Valčiukas papasakos apie šiuolaikinę teisininko karjerą „Šiuolaikinis teisininkas: jo vaidmuo demokratijoje ir karjeros perspektyvos Lietuvoje ir už jos ribų“. MRU Žmogaus ir visuomenės studijų fakulteto (ŽVSF) Edukologijos ir socialinio darbo instituto (ESDI) doc. dr. Violeta Jegeleviečienė, kartu su MRU ŽVSF ESDI doc. dr. Asta Railiene kalbės apie karjerą „Valdau save – valdau pasaulį“. MRU Viešojo saugumo akademijos dekanė prof. dr. Snieguolė Matulienė kalbės tema „Kaip prakalbinti nebylius pėdsakus“. Apie darbo rinkos aktualijas ir pasirengimą ateičiai papasakos MRU Priėmimo ir rinkodaros skyriaus vyresnioji vadybininkė Sandra Ščerbo „Gyvenimo startuolis“ pristatymo metu. MRU Viešojo valdymo ir verslo fakulteto Verslo ir ekonomikos instituto prof. dr. Tadas Limba mokiniams papasakos apie asmeninį prekės ženklą „Asmeninis prekės ženklas ir prekės ženklo jėga internete“.

Registracijos nuoroda pateikiama čia.

Kilus klausimų galima pasiteirauti el. paštu: priemimas@mruni.eu.