MRU Viešojo valdymo ir verslo fakulteto absolventams įteikti bakalauro ir magistro studijų diplomai - MRU
Naujienos

26 sausio, 2024
MRU Viešojo valdymo ir verslo fakulteto absolventams įteikti bakalauro ir magistro studijų diplomai
Viešojo valdymo ir verslo fakultetas

Sausio 26 d. Mykolo Romerio universitete vyko iškilminga diplomų įteikimo ceremonija Viešojo valdymo ir verslo fakulteto (VVVF) bakalauro ir magistro studijų absolventams. Aukštojo mokslo baigimą liudijantys dokumentai buvo įteikti 24 bakalauro bei 34 magistro studijas baigusiems studentams, iš kurių 9 užsienio studentai. Už puikius studijų rezultatus bei už puikų baigiamojo darbo įvertinimą buvo įteikti 3 lyderio diplomai.

MRU vicerektorius doc. dr. Saulius Spurga ir VVVF dekanas prof. dr. Darius Štitilis sveikindami absolventus, linkėjo sėkmės ateityje, kurti gerovę ne tik sau, bet ir valstybei, taip pat neprarasti ryšio su universitetu.

Doc. dr. Saulius Spurga, kviesdamas mokytis visą gyvenimą, sakė: „Mes laukiame jūsų universitete – tęsiant studijas, bendradarbiaujant, vykdant projektus, net neabejoju, kad dalis jūsų taps ir dėstytojais. Užversdami vieną lapą – džiaugsmingai atverčiame kitą.“

 „Tikime jūsų sėkme ateityje, tikime, kad jūsų gebėjimai, žinios ir kritinis mąstymas jums padės ir prisidės prie geresnės visuomenės“, – teigė prof. dr. Darius Štitilis, pabrėždamas, kad praeito švietimo kelio rezultatas yra daugiau nei teorinės žinios.

Dar kartą sveikiname studentus ir linkime jiems sėkmės karjeros kelyje!

Dalinamės diplomų teikimo šventės akimirkomis.