Antrajame Erasmus Mundus jungtinės magistrantūros programos „GOALS“ semestre – studentai iš 16 skirtingų pasaulio šalių - MRU
Naujienos

13 birželio, 2023
Antrajame Erasmus Mundus jungtinės magistrantūros programos „GOALS“ semestre – studentai iš 16 skirtingų pasaulio šalių
Viešojo valdymo ir verslo fakultetas
Studijos
Mokslas

Baigėsi antrasis Erasmus Mundus jungtinės magistrantūros programos Laisvalaikio ir sporto valdymas ir administravimas (GOALS) studijų semestras, kurį studentai iš 16 skirtingų pasaulio šalių praleido Mykolo Romerio universitete (MRU). 

Studijų metu buvo organizuojami įvairūs susitikimai su šalies ir užsienio šalių ekspertais. Studentams paskaitas skaitė ir patirtimi dalinosi Arminas Vareika, jaunimo iniciatyvų autorius, Justas Jankauskas, Olympic Entertainment Group atstovas, Rytis Sabas, sporto marketingo specialistas. Studentai lankėsi SEB arenoje ir bendravo su Lietuvos teniso federacijos generaline sekretore Virginija Paliukaite. Projektinius darbus studentai pristatė viešėdami Nacionalinėje sporto agentūroje. Gegužės mėnesį universitete viešėjo ir paskaitas skaitė kviestinis lektorius dr. Remco Hoekman (Mullier Institute, Nyderlandai). 

GOALS yra jungtinė magistrantūros programa, kurią organizuoja penki pirmaujantys Europos universitetai sporto vadybos srityje. Ši unikali magistrantūros programa skirta patenkinti studentų, kaip būsimų profesionalų, poreikius keliose sporto, vadybos ir aktyvaus laisvalaikio srityse. Didėjanti sporto ekonominė, politinė ir socialinė reikšmė bei sporto organizacijų internacionalizacija sukuria atitinkamą profesionaliai gerai parengtų sporto vadybininkų poreikį. 

Universitetas dėkoja nenuilstančiai prof. dr. Vilmai Čingienei už studijų koordinavimą MRU, kūrybingų idėjų bei gilių žinių dalinimąsi su studentais ir besąlygišką meilę savo veiklai.