MRU įvyko Viešojo valdymo ir verslo fakulteto studijų baigimo šventė - MRU
Naujienos

22 birželio, 2023
MRU įvyko Viešojo valdymo ir verslo fakulteto studijų baigimo šventė
Viešojo valdymo ir verslo fakultetas
Universitetas
Studijos
Mokslas

Šiandien Mykolo Romerio universitete (MRU) įvyko Viešojo valdymo ir verslo fakulteto studijų baigimo šventė, absolventams įteikti diplomai. Renginyje susirinkusius absolventus sveikino MRU vicerektorė prof. dr. Regina Valutytė, akademinių padalinių dekanai bei universiteto partneriai ir dėstytojai.

Sveikindama absolventus, MRU vicerektorė sakė, kad jiems atsiveria didelės sėkmingos veiklos perspektyvos, nes baigė solidžias ir darbo rinkoje paklausias studijas.

MRU Viešojo valdymo ir verslo fakulteto dekanas prof. dr. Darius Štitilis absolventams linkėjo prisiminti, kad Mykolo Romerio universitetas visuomet yra ir bus kiekvieno absolvento gyvenimo palydovas. „Kviečiu nuolat mokytis, įgyti naujų žinių ir kompetencijų, auginti save ir savo asmenybę. Drąsiai svajokite, atsakingai prisiimkite įsipareigojimus ir juos vykdykite. O mūsų universiteto bendruomenė visuomet bus pasiruošusi vėl susitikti su jumis kituose kontekstuose“, - džiaugėsi dekanas.

Šiemet Viešojo valdymo ir verslo fakultete studijas baigė 279 absolventai. Iš jų – 184 magistrantai ir 50 bakalaurų. Tarp magistrantų Verslo administravimo (MBA) programą baigė 45 studentai. Studijų baigimo šventės metu už puikius mokymosi rezultatus įteikti net 12 Lyderio diplomų.

Dar kartą sveikiname absolventus ir liekame laukti visų sugrįžtant į savo Alma mater!

Visas diplomų įteikimo nuotraukas galima rasti „Facebook“ platformoje arba atsisiųsti čia.