Mykolo Romerio universiteto Viešojo valdymo ir verslo fakultete – šventinė nuotaika ir ypatingos iškilmės - MRU
Naujienos

23 birželio, 2021
Mykolo Romerio universiteto Viešojo valdymo ir verslo fakultete – šventinė nuotaika ir ypatingos iškilmės
Viešojo valdymo ir verslo fakultetas

Birželio 22 dieną įteikti bakalauro ir magistro diplomai 320 absolventams, tarp kurių – 22 užsienio studentai ir 9 baigusieji už aukščiausius pasiekimus gavo Lyderio diplomus. Absolventų pasveikinti susirinko akademinės bendruomenės nariai, universiteto draugai ir partneriai. Į šventę atvykę absolventai neslėpė pasididžiavimo, o negalėję atvykti šventę stebėjo tiesioginės transliacijos metu.

Universiteto rektorė  prof. dr. Inga Žalėnienė iškilmingai paskelbė šventės pradžią ir kreipėsi į  absolventus kviesdama grįžti į Universitetą vėl ir vėl, naudotis puikiomis čia įgytomis žiniomis, būti kūrybingiems, atsakingiems ir profesionaliems.

Fakulteto Dekanas prof. dr. Darius Štitilis, linkėdamas žingeidumo ir smalsumo, lyderystės, kūrybinio įkvėpimo, kvietė absolventus būti aktyviais MRU bendruomenės nariais ir prasmingai išnaudoti visas galimybes. „Pasidžiaukite savo pasiekimais, šia akimirka. Skleiskite ir toliau tą kultūrą, prie kurios prisilietėte. Atraskite savo kelią ir užsiimdami Jums įdomia veikla tiesiog mėgaukitės gyvenimu!“- linkėjo Dekanas.

Šia džiaugsminga proga šventės dalyvių pasveikinti atvyko Fakulteto socialinio partnerio VšĮ „Versli Lietuva“ Startuolių ekosistemos plėtros skyriaus vadovė Roberta Rudokienė. Viešnia linkėjo, drąsino ir įkvėpė tolesniame kelyje išbandyti save daugybėje sričių, nebjoti būti drąsiems ir rasti veiklą, kuri įprasmins mokslus ir tolesnius pasirinkimus. 

Įkvepiančia kalba studentų vardu visus pasveikino ir Tadas Stanaitis, Verslo administravimo (MBA) absolventas „Tai, ką patyrėme besimokydami ir susidūrę su netikėtais iššūkiais, reiškia ne tik investiciją į save, bet ir į geresnę ir visapusiškai turtingesnę visuomenę. Todėl kolegoms absolventams norėčiau palinkėti kuo sėkmingiausių darbų, kurie apdovanotų jus ne tiek iššūkiais, kiek galimybėmis – kurti, dirbti, tobulėti. O tęsiantiems mokslus – sėkmės toliau įgaunant ir dalinantis neįkainojamomis žiniomis bei patirtimis. Ir galiausiai – nebijoti ateities, o kurti ją čia ir dabar“.

Išskirtinio dėmesio susilaukė Lyderio diplomus už aukščiausius pasiekimus gavusios bakalauro studijų programos Viešoji politika ir vadyba programos studentės Karolina Norkevičienė ir Rugilė Smoliakaitė, magistrantūros programos Lyderystė ir pokyčių vadyba absolventė Jevgenija Krikščiūnė,  programos Viešasis administravimas studentai iš Ukrainos: Basarhina Olesia, Protsenko Ihor, Tatarinov Roman, Verslo administravimo (MBA) studentai: Donatas Indrašius, Solveiga Lenktaitienė, Viktoras Pėčia.

Šie mokslo metai ypatingi ne tik studentams, tai pirmieji mokslo metai ir Viešojo valdymo ir verslo fakultetui. Nors karantinas pristabdė judėjimą, apribojo laisvę, tačiau MRU Viešojo valdymo ir verslo fakultetas, kaip ir visas Universitetas, turėjo progą persiorientuoti, pažvelgti kitaip į organizuojamus procesus, priimti situaciją kaip galimybę augti ir kurti. Džiaugiamės, kad šiuo sudėtingu visiems laikotarpiu pavyko dalį diplomų įteikti gyvai, ačiū tiems absolventams, kurie šventę stebėjo nuotoliniu būdu. Džiaugiamės ir didžiuojamės visais Fakulteto absolventais, dėkojame už kartu praleistus studijų metus!

Laukiame sugrįžtant!