Būsimuosius verslininkus burs jau trečiasis „Students Hack Vilnius 3.0“ hakatonas - MRU
Naujienos

7 gegužės, 2024
Būsimuosius verslininkus burs jau trečiasis „Students Hack Vilnius 3.0“ hakatonas
Viešojo valdymo ir verslo fakultetas

Šį šeštadienį, gegužės 11 d., Mykolo Romerio universitete (MRU) jau trečią kartą vyks „Students Hack Vilnius 3.0“ hakatonas. 

Renginio metu bus kuriami konkretūs sprendimai visuomeninėms problemoms spręsti. Per 12 valandų trukmės hakatoną komandos siekia savo idėją paversti prototipu ir per 3 min. pristatyti profesionaliai investuotojų ir patyrusių startuolių įkūrėjų komisijai.

„Šiuolaikinis nuolat sparčiai besikeičiantis pasaulis pilnas iššūkių, kurias galima spręsti tik apjungus koletyvinį mąstymą, sutelkus motyvuotus, kūrybiškus bei ambicingus talentus. Studentai jau ne pirmą kartą demonstruoja kūrybiškus ir perspektyvius sprendimus, kurie tikrai turi potencialo tapti startuoliais ir sulaukti investicijų. Studentai neretai patys yra nustebę kaip vos per 12 val. su tinkamai organizuotu procesu galima sukurti įvairius sprendimus, atliepiančius globalius iššūkius“, – sako MRU Viešojo valdymo ir verslo fakulteto docentas dr. Artūras Jurgelevičius.  

Hakatonu yra siekiama skatinti studentų kūrybiškumą, verslumo įgūdžius bei analitinį mąstymą, o svarbiausia – patirtinį mokymąsi. 

Kviečiame norinčius išbandyti savo jėgas startuolių kūrime registruotis į renginį čia.

„Students Hack Vilnius 3.0“ yra viena iš iniciatyvų, įgyvendinamų inovatyvioje MRU bakalauro studijų programoje Verslo vadyba ir startuoliai, kurios metu studentai kuria ne verslo planus, bet realius startuolius.