MRU pasitiks naujus mokslo metus atsinaujinęs - MRU
Naujienos

29 rugpjūčio, 2022
MRU pasitiks naujus mokslo metus atsinaujinęs
Viešojo saugumo akademija
Universitetas
Teisės mokykla
Viešojo valdymo ir verslo fakultetas
Žmogaus ir visuomenės studijų fakultetas

Mieli MRU bendruomenės nariai,

Nauja mokslo metų pradžia mūsų Universitetui atneš ir įkvepiantį naują startą. Rugsėjo 1 d., 14 val. Mokslo ir žinių dienos renginio metu (Ateities g.20, Vilniuje, vidiniame MRU kiemelyje) visiems viešai pristatysime atnaujintą Universiteto vizualinį identitetą. Taip vainikuosime visų praėjusių metų darbą, į kurį taip aktyviai įsitraukė akademiniai padaliniai, dėstytojai, administracija, studentų atstovai. Siekėme kartu išsigrynintas universiteto turimas stiprybes, išreikšti ir vizualiniame identitete, tai padės dar labiau susistiprinti pozicijas ir siekti mūsų ambicingų strateginių tikslų.

Šis mūsų pasirinktas kelias – tai ne tik naujas prekės ženklas ir vizualumas – tai naujas požiūris ir mūsų pažadas alumnams, studentams, darbuotojams, dėstytojams, partneriams – visiems, kas jau yra ar dar tik taps mūsų bendruomenės dalimi ateityje.

Savo unikaliame pokyčių kelyje yra ir mūsų studentas, kuris siekia geriau pažinti bei atrasti save. Tačiau su kiekviena diena, pasaulis įgauna vis didesnį pagreitį beribės informacijos chaose, o tai tampa iššūkiu asmenybei, siekiančiai pasiruošti ateičiai.

Turėdami didesnę nei trisdešimties metų patirtį, kartu sukūrėme tokią akademinę aplinką, kuri padėtų atskleisti visas individualias savybes ir paruoštų studentą savimi pasitikinčiu profesionalu. 

Mes veikiame tarsi tarpininkas tarp studento ir jo ateities – būtent kelio, judėjimo link užtikrintos ateities, motyvas tampa pagrindiniu universiteto identitetu. Nuo pirmų dienų universitete, studentą nukreipiame link pokyčio tapti tvirta, rytdienai pasiruošusia asmenybe. Taip metaforiškai studentą siejame su brangakmeniu, kuris po truputį įgauna naują, nušlifuotą formą, judančią savo pasirinktu keliu.  

Chaotiškame ir skubančiame pasaulyje mūsų svarbiausia vertybe tampa padėti kiekvienam susikurti aiškią judėjimo kryptį ir stabilią ateitį. Mums svarbu, kad studentas jaustųsi užtikrintas ir ramus dėl savo ateities ir tikslingai judėtų jos link, todėl esame patikimumą suteikiantis universitetas.

Mūsų universitetui svarbi kiekviena individuali patirtis ir istorija, mes nuoširdūs ir betarpiški. Pagrindinis mūsų noras – padėti studentui atrasti jam tinkamiausią kelią, todėl esame lankstūs ir pasiruošę judėti kartu.

Čia studijos žmogui, visuomenei, valstybei yra daugiau nei išsilavinimas ar įgyta profesija. Tai savirealizacija, asmenybės augimas, kuriami tarpusavio ryšiai, praktikoje realizuojamos žinios bei keičiančios pasaulį idėjos.

Tai — studijos kokybiškam gyvenimui. MRU.