MRU studentams - išskirtinis Lietuvos dviračių sporto federacijos dėmesys - MRU
Naujienos

23 birželio, 2021
MRU studentams – išskirtinis Lietuvos dviračių sporto federacijos dėmesys
Viešojo valdymo ir verslo fakultetas

Viešojo valdymo ir verslo fakulteto magistrantūros programų „Sporto industrijų vadyba“ ir „Turizmo sektoriaus valdymas“ studentai, studijuojantys dalyką „Marketingas ir komunikacijos” turėjo galimybę plėsti žinias atlikdami užduotį grupinio darbo atsiskaitymui, kuriai reikalinga visapusiškai pažinti savo sritį – marketingo veiksmų analizę pagal Lietuvos dviračių sporto federacijos (LDSF) pateiktus reikalavimus.

Po pirmų teorinių paskaitų LDSF generalinis sekretorius Stasys Petrauskas supažindino studentus su federacijos veikla bei pristatė užduotį „LDSF lojalumo programos ir vertės dviratininko licencijos turėtojui kūrimo programa“, kuri sulaukė ypatingo studentų susidomėjimo, palaikymo ir virto konkursu.

Studentų motyvacijai padidinti, siekiant kokybiškų užduoties rezultatų buvo pristatyti prizai geriausiai atlikto darbo autoriams – Lietuvos dviračių rinktinės nario marškinėliai su geriausio Lietuvos 2020 dviratininko ar dviratininkės parašu. Šešios studentų darbo grupės, aptarusios užduoties aspektus, keletą savaičių analizavo ir rengė pateiktis. Po to vyko užduoties rezultatų ir pasiūlymų pristatymai. LDSF įvertino, kad pagal Federacijai  aktulius aspektus tinkamiausią ir vertingiausią darbą parengė „Sporto industrijų vadyba“ programos magistrantūros ištęstinių studijų studentai: Ieva Adomavičiūtė, Aistė Griciūtė, Anastasija Krivcova, Domantas Savickas.

Studentus sveikino ir toliau inicijuoti pokyčius, bei ryžtingai stiprinti kompetencijas linkėjo MRU studijų programų „Aktyvaus laisvalaikio vadyba“ ir „Sporto industrijų vadyba“ vadovė prof. dr. Vilma Čingienė ir MRU Lyderystės ir strateginio valdymo instituto direktorė doc. dr. Aistė Dromantaitė, bei LDSF atstovas Stasys Petrauskas.