Kviečiame suskubti teikti paraiškas podoktorantūros stažuotėms - MRU
Naujienos

8 rugpjūčio, 2023
Kviečiame suskubti teikti paraiškas podoktorantūros stažuotėms
Žmogaus ir visuomenės studijų fakultetas
Teisės mokykla
Viešojo valdymo ir verslo fakultetas

Skatindama jaunuosius mokslininkus stažuotis po doktorantūros studijų ir kelti savo mokslinę kvalifikaciją, Lietuvos mokslų taryba (LMT) skelbia kvietimą teikti paraiškas finansuoti podoktorantūros stažuočių projektus. Projektų paraiškas galima teikti iki 2023 m. rugsėjo 30 dienos.

Kadangi šiemet LMT ypatingą dėmesį skiria mobilumui tarp institucijų - kvietimo sąlygos yra sugriežtintos: podoktorantūros stažuotojas turi būti pritrauktas iš kitos institucijos ir negali būti rengęs savo disertacijos Mykolo Romerio universitete.

Lietuvos mokslo taryba, vertindama gautas paraiškas, visą gautą informaciją, kurioje institucijoje buvo parengta disertacija tikrins naudodamasi šia duomenų baze: https://db.lmt.lt/lt/perziura/disertacijos/d-db.html. Podoktorantūros stažuotei taip pat negali vadovauti stažuotojo daktaro disertacijos vadovas.

Projektų paraiškos teikiamos junkis.lmt.lt sistemoje, anglų kalba.

Taip pat informuojame, kad 2023 m. rugpjūčio 24 dieną, LMT organizuos mokymus pareiškėjams, kuriuose kvies dalyvauti potencialius podoktorantūros stažuotojus, jų vadovus ir administraciją, kurie padės rengti projektų paraiškas. Plačiau apie mokymus – atskirame pranešime.

Daugiau informacijos apie kvietimą ir jo sąlygas rasite lmt.lt tinklapyje https://www.lmt.lt/lt/mokslo-finansavimas/kalendorinis-kvietimu-planas/2287/kvietimas-709 arba teirautis el. paštu renata@mruni.eu ir/arba kristina.skrebune@mruni.eu arba telefonais 852714466 / 852714457.