MRU pasirašė bendradarbiavimo sutartį su ilgalaikiu partneriu iš JAV - MRU
Naujienos

2 birželio, 2022
MRU pasirašė bendradarbiavimo sutartį su ilgalaikiu partneriu iš JAV
Viešojo valdymo ir verslo fakultetas
Universitetas

Mykolo Romerio universitetas (MRU) pasirašė bendradarbiavimo sutartį su partneriu „Dalton State College“ iš JAV, taip formalizuodamas jau ir anskčiau vykdytą bendradarbiavimą. Su šio universiteto profesoriumi dr. Ray Smith MRU akademikai bendradarbiauja beveik dešimt metų, profesorius kasmet lankosi MRU, skaito paskaitas verslo vadybos (MBA) programos studentams, veda Lyderystės mokymus vadovams, konsultuoja dėstytojus ir administracijos darbuotojus kaip Fulbright programos specialistas. Birželio mėnesį prof. Ray Smith atvyksta į MRU apibendrinamajam Fulbright vizitui, kurio metu vyks ne tik mokymai MRU bendruomenei, bet ir susitikimai su MBA programos alumnais. 

Bendradarbiavimo sutartį pasirašė MRU rektorė prof. dr. Inga Žalėnienė ir „Dalton State College“ prezidentė dr. Margaret H. Venable.

Susitikime, sutarties pasirašymo ceremonijoje bei šiltame partnerių pokalbyje kartu su Universitetų lyderėmis dalyvavo ir „Dalton State College“ Akademinių reikalų vice-prezidentas dr. Bruno G. Higgs, Verslo mokyklos dekanė dr. Marilyn M. Helms, profesorius dr. Carl J. Gabrini, Mykolo Romerio universiteto Viešojo valdymo ir verslo fakulteto dekanas prof.dr. Darius Štitilis, prodekanė strateginėms partnerystėms ir inovacijoms doc.dr. Lidija Kraujalienė, docentė ir mokslo projektų vadovė dr. Ilona Bartuševičienė.