Žmogaus ir visuomenės studijų fakultete vykusioje studijų baigimo ceremonijoje įteikti du lyderio diplomai - MRU
Naujienos

27 sausio, 2023
Žmogaus ir visuomenės studijų fakultete vykusioje studijų baigimo ceremonijoje įteikti du lyderio diplomai
Studijos
Bendruomenė
Mokslas
Žmogaus ir visuomenės studijų fakultetas
Įvykis
Universitetas

Sausio 26 dieną Mykolo Romerio universitete (MRU) įvyko Žmogaus ir visuomenės studijų fakulteto studijų baigimo šventė. Jos metu absolventams įteikti diplomai, dviem iš jų – lyderio diplomai. Renginyje dalyvavo MRU vicerektorius doc. dr. Saulius Spurga, akademinių padalinių dekanai bei universiteto partneriai.

Sveikindamas absolventus MRU vicerektorius sakė: „Diplomų įteikimo šventė – svarbi diena universitetui ir kiekvienam absolventui. Linkiu absolventams tapti savo srities lyderiais ir tikiu, kad daugelis iš jūsų sugrįš į universitetą toliau tęsti studijas, vykdyti mokslinį darbą, dėstyti arba kaip socialiniai partneriai“.

Šiemet Žmogaus ir visuomenės studijų fakultete studijas baigė 73 absolventai. Iš jų – 6 magistrantai, 46 bakalaurai bei 21 papildomųjų studijų absolventas. Tarp magistrantų – 5 Lietuvos ir 1 užsienio studentas. Tarp bakalaurų – 34 Lietuvos ir 12 užsienio absolventų. Visi papildomąsias studijas baigę asmenys yra lietuviai.

Diplomų įteikimo ceremonijos metu Dalykinės anglų kalbos ir Korėjos studijų bakalauro studijų programos absolventei Violetai Lukoit, kurios visi studijų dalykų įvertinimai yra 10, už puikius mokymosi rezultatus įteiktas lyderio diplomas.

Šis diplomas įteiktas ir Vertimo ir redagavimo bakalauro studijų programos absolventei Livijai Kazlauskienei.

Sveikiname studentus ir linkime visokeriopos sėkmės ateities kelyje!