Verslo idėjų bendraminčiai formuoja pirmąsias komandas - MRU
Naujienos

22 liepos, 2019
Verslo idėjų bendraminčiai formuoja pirmąsias komandas

Šventinį gruodį, 8-ąją dieną 7JK dalyviai pirmą kartą visų komandų dalyviai susitiko verslo idėjų konstravimo dirbtuvėse, kurių metu buvo pristatytos net 34 dalyvių turimos verslo idėjos ir pradėtos formuoti komandos jų įgyvendinimui.
Savo verslo idėjas, kurios gimė pirmojo projekto etapo metu ar net anksčiau, dalyviai turėjo registruoti iš anksto, kad likę laisvieji dalyviai galėtų su jomis susipažinti ir pradėti galvoti apie, kuri idėja jiems atrodo turinti didžiausią potencialą ir prie kurios idėją toliau vystysiančios komandos jie norėtų prisijungti.
Pirmąją dieną vyko burių už patikusią verslo idėją dalybos, formavosi pirminės komandos, dalyviai pradėjo ruoštis antros dienos verslo idėjų ir komandų konkursui. Pirmos dienos vakarą dalyviai mokėsi, kaip įtikinamai pristatyti savo verslo idėjas potencialiems investuotojams. Gruodžio 9-osios ankstyvą rytą susirinkę dalyviai ruošė savo verslo idėjų pristatymus verslo idėjų ir komandų konkursui.
Popiet prie komandų prisijungę verslo mentoriai dalijosi savo patirtimis ir pasiūlymais verslo idėjų tobulinimui. Visą dieną intensyviai dirbusios komandos pasiruošė konkursui ir su nekantrumu ir jauduliu pasitiko komisijos narius. Įvertinusi verslo idėjų pristatymus konkurso komisija geriausiai įvertino 11 verslo idėjų, kurias vysčiusios komandos buvo pakviestos dalyvauti komandų formavimo, kūrybiškumo ir verslumo stovyklą.
Projekto partneris - ir Mykolo Romerio universitetas.