Universitete įvyko karjerai skirtos savaitės „Karjeros pavasaris 2023“ uždarymo renginiai - MRU
Naujienos

8 gegužės, 2023
Universitete įvyko karjerai skirtos savaitės „Karjeros pavasaris 2023“ uždarymo renginiai
Įvykis
Universitetas
Studijos
Bendruomenė
Mokslas

Gegužės 4 d. Mykolo Romerio universitete (MRU) įvyko karjerai skirtos savaitės „Karjeros pavasaris 2023“ uždarymo renginiai – susitikimas su MRU alumnais ir diskusija su darbdaviais apie šiuolaikinius talentus „Talentai: kokių darbuotojų ieškome šiandien“.

Susitikime „Alumnų karjeros istorijos“ alumnai dalinosi prisiminimais, įkvepiančiomis karjeros istorijomis ir bendravo su studentais, dėstytojais, administracijos darbuotojais. Tarp dalyvių – teisės, politikos, psichologijos, socialinio darbo ir kitų krypčių absolventai, kurie atvykę į MRU sutiko savo dėstytojus, draugus.

Diskusijoje aptartos darbo rinkos tendencijos, reikalavimai ir lūkesčiai darbuotojams, alumnai dalinosi mintimis ir ateities įžvalgomis, iš kurių gimė ir naujų iniciatyvų ateičiai. Džiugu, kad MRU alumnai sėkmingai vysto karjerą ir toliau lieka aktyvia bendruomenės dalimi.

Diskusijoje taip pat dalyvavo darbdavių atstovai: Užsienio reikalų ministerijos kanclerė Inga Černiuk, Vidaus auditorių asociacijos valdybos pirmininkė Rasa Kislovskienė, Allianz Lietuva Vilniaus skyriaus grupės vadovė Violeta Būgienė, Viešojo valdymo agentūros Atrankų skyriaus patarėja Miglė Noreikaitė, bendrovės „Marsh“ Lietuvos padalinio vadovas Julius Šeškauskas, Šiaulių banko Darbuotojų patirties ir įtraukties grupės vadovė Dovilė Sukackaitė-Bolienė ir Specialiųjų tyrimų tarnybos Žmogiškųjų išteklių valdymo skyriaus viršininkė Henreta Dabriegienė. Diskusiją moderavo MRU Studentų atstovybės viceprezidentas Karolis Dičkus.

„Karjeros pavasaris 2023“ – MRU Karjeros centro iniciatyva, kurios metu studentai įsitraukė į įvairias karjerai skirtas veiklas – domėjosi papildomo mokymosi galimybėmis, kurias suteikia MRU mikrokredencialų platforma, dalyvavo karjeros konsultacijose, tobulino savo CV bei dalyvavimo darbo pokalbyje įgūdžius.

MRU Karjeros centras dėkoja partneriams ir visiems bendruomenės nariams, prisidėjusiems organizuojant šiuos renginius.