Universitetas kviečia alumnus tapti mentoriais MRU studentams - MRU
Naujienos

22 vasario, 2023
Universitetas kviečia alumnus tapti mentoriais MRU studentams
Universitetas
Studijos
Bendruomenė
Mokslas
Alumni

Mykolo Romerio universiteto (MRU) alumnai, jei esate pasirengę pasidalinti savo karjeros istorija, padėti studentui rasti atsakymus į kylančius klausimus ir palydėti studentą karjeros keliu, kviečiame tapti mentoriais MRU studentams. Nuo vasario mėnesio pradėjome mentorystės programos integraciją į idialogue platformą ir mentoriai gali registruotis čia: www.idialogue.lt.

Mentorius – turintis atitinkamos profesinės patirties lyderis ir patarėjas, kuris pasiruošęs atsakyti į studentui kylančius karjeros klausimus, gebantis ir norintis dalintis savo patirtimi ir žiniomis. Studijų metu turintys mentorių studentai geriau pasirengia būsimai karjerai, sustiprina savo gebėjimus bei įgyja daugiau pasitikėjimo savimi sprendžiant įvairius studijų ir karjeros klausimus.

Prisijungę prie mentorystės programos, alumnai:

  • Ugdys savo lyderystės gebėjimus, reflektuos savo karjeros kelią ir pasiekimus;
  • Patirs pilnatvę prisidedant prie jaunojo kolegos ugdymo;
  • Plės kontaktų tinklą bendraujant tiek su studentais, tiek ir su kitais kolegomis mentoriais;
  • Dalyvaus mentorių renginiuose bei susitikimuose;
  • Identifikuos ir aktyvuoti savo gebėjimus;
  • Gerins bendravimo ir bendradarbiavimo įgūdžius.

Užsiregistruokite platformoje – platforma suteikia galimybes registruotis Jums patogiu būdu – naudojant el. paštą, platformą „Google“ ar socialinį tinklą „Facebook“.

Savo paskyroje pasirinkite mentoriaus profilį ir užpildykite informaciją – vardą ir pavardę, įkelkite nuotrauką, pasirinkite miestą; nurodykite organizaciją, kurioje mentoriausite (šiuo atveju MRU), taip pat ar dirbtumėte tik su MRU studentais; pažymėkite kad esate alumnas/-ė; nurodykite pareigas organizacijoje (darbovietė); nurodykite fakultetą, kuriame studijavote; pasirinkite vieną ar kelias mentorystės sritis; įkelkite savo patirties, mentorystės srities ir pan. aprašymą; pasirinkite patogų bendravimo būdą – online ar gyvai.

Laukite laiško ir patvirtinimo iš platformos administratoriaus Jūsų nurodytu kontaktiniu el. paštu. Po patvirtinimo, pasitikrinkite, ar jau esate matomas idialogue MRU mentorių sąraše.

Kol esate laisvas, matysite žalią burbuliuką savo nuotraukos dešiniame viršutiniame kampe. Kai Jus studentas pasirinks kaip mentorių, gausite laišką į el. paštą, matysite kontaktus, galėsite pradėti bendravimą. Jei norėsite kurį laiką nepriimti studentų, galite pasirinkti būseną ,,neaktyvus“.

Universitetas nuolat palaiko ryšį su mentoriais – esame pasirengę suteikti informaciją, atsakyti į klausimus, taip pat kviečiame mentorius į susitikimus. Visokeriopą palaikymą mentoriams taip pat rasite ir platformoje.

Dėkojame Jums ir linkime prasmingos mentorystės ir sėkmingo bendradarbiavimo!