Tarp projekto „Diena su teisėju 2016“ nugalėtojų – ir MRU studentės Aistė Česnavičiūtė ir Karolina Aliukevičiūtė - MRU
Naujienos

13 gruodžio, 2016
Tarp projekto „Diena su teisėju 2016“ nugalėtojų – ir MRU studentės Aistė Česnavičiūtė ir Karolina Aliukevičiūtė
Teisės mokykla

Projekto „Diena su teisėju 2016“ finaliniame renginyje MRU Viešojo saugumo fakulteto studentės Aistės Česnavičiūtės ir Karolinos Aliukevičiūtės projektas „Už idėjos originalumą“ pelnė Europos Sąjungos Teisingumo Teismo teisėjo Egidijaus Jarašiūno nominaciją.
„Diena su teisėju 2016“ – tai Nacionalinės teismų administracijos jau trečius metus organizuojamas edukacinis projektas, skirtas teisės bei žurnalistikos studentus supažindinimui su teismų veikla ir teisėjo profesija.
Projekto darbus vertino ir favoritus išrinko šalyje žinomi žurnalistai, komunikacijos ir rinkodaros ekspertai bei teisėjai, asmeniškai skyrę prizus nugalėtojams – nuo bendrų pietų, vizitų didžiausių naujienų portalų redakcijose iki privačių paskaitų ir ekskursijų skirtinguose šalies miestuose ir teismuose.
Projekte „Diena su teisėju 2016“ šiemet iš viso dalyvavo 70 Vilniaus universiteto, Mykolo Romerio universiteto ir Vytauto Didžiojo universiteto teisės ir žurnalistikos studentų, apsilankiusių 17-oje šalies teismų ir susitikusių su pusšimčiu šalies teisėjų.