Tarp Gabrielės Petkevičaitės – Bitės atminimo medalio „Tarnaukite Lietuvai“ laureatų – J. Dautartas ir doc. dr. S. Spurga - MRU
Naujienos

27 vasario, 2015
Tarp Gabrielės Petkevičaitės – Bitės atminimo medalio „Tarnaukite Lietuvai“ laureatų – J. Dautartas ir doc. dr. S. Spurga

Gabrielės Petkevičaitės-Bitės atminimo medalio „Tarnaukite Lietuvai“ kandidatų vertinimo komisijos 2015 m. vasario 23 d. posėdyje apsvarstytos pateiktos kandidatūros ir slaptu balsavimu išrinkti 2015 metų Gabrielės Petkevičaitės-Bitės atminimo medalio „Tarnaukite Lietuvai“ laureatai .

Džiugu pranešti, kad kategorijoje už parlamentarizmo tradicijų puoselėjimą ir skleidimą laureatu išrinktas Mykolo Romerio universiteto teatro režisierius Julius Dautartas, o kategorijoje už visuomeniškai aktualią publicistiką laureatu išrinktas MRU kancleris, Politikos ir vadybos fakulteto Politikos mokslų instituto docentas, publicistas doc. dr. Saulius Spurga.

Gabrielės Petkevičaitės-Bitės atminimo medaliai „Tarnaukite Lietuvai“ bus įteikti 2015 m. kovo 30 d. 15 val. iškilmingame renginyje Panevėžio J. Miltinio dramos teatre.

Sveikiname MRU atstovus, pelniusius garbingą pripažinimą!

2014 m. kategorijoje ,,už parlamentarizmo tradicijų puoselėjimą ir skleidimą“ laureatu buvo išrinktas MRU Teisės fakulteto Konstitucinės ir administracinės teisės instituto profesorius dr. Vytautas Sinkevičius, o 2013 m. už visuomeniškai aktualią publicistiką - Politikos ir vadybos fakulteto Viešojo administravimo instituto profesorius dr. Arvydas Guogis.