Studijų mugė Vilniuje: atrask save MRU - MRU
Naujienos

27 kovo, 2024
Studijų mugė Vilniuje: atrask save MRU
Įvykis

Kovo 28-29 d. Mykolo Romerio universitetas (MRU) dalyvaus kasmetinėje, didžiausioje Lietuvoje studijų mugėje „KARJERA & STUDIJOS Lietuvoje 2024“. MRU studentai, dėstytojai ir darbuotojai kviečia apsilankyti MRU stende ir sužinoti aktualiausią informaciją apie ateities studijas. Čia jūs gausite profesionalią  konsultaciją: MRU atstovai jums patars ir suteiks visą būtiną informaciją apie priėmimo tvarką, stojimų eigą, pasirengimą studijoms bei studentišką gyvenimą. Turėsite puikią progą ne tik sužinoti apie savo ateities perspektyvas, bet ir dalyvauti smagiose veiklose: laimėsite įvairių prizų sukant Laimės ratą, patys pasidarysite užrašų knygutę, būsite apdovanoti bilietais į kiną. Na, o išsirinkti geriausias studijas padės naujas „Instagram“ filtras.

Sužinoti daugiau ne tik apie studijas, bet ir kitas įdomias temas jus kvies MRU lektoriai. Kovo 28 d. 14:30-15:00 prof. dr. Andrius Stasiukynas skaitys paskaitą „Laiko valdymas ir lyderystė“, 15:00-15:30 girdėsite prof. dr. Mykolo Simo Poškaus pranešimą „Kaip nepavargti studijuojant?“. Kovo 29 d. 13:30-14:00 prof. dr. Marius Laurinaitis praves paskaitą „Ar pagalvojai, ką darysi, kai neliks grynųjų, o kriptovaliuta bus reguliuojama?“, 14:00-14:30 – lektorius Gregoire Abi Chaker pristatys pranešimą „Teismo medicinos gydytojas apie teisės ir medicinos susikirtimo taškus“.

Būsimi MRU studentai gali rinktis iš 80 universitete siūlomų studijų programų, studijų aplinka yra pritaikyta visiems poreikiams, studentai gali naudotis pažangia biblioteka ir modernia infrastruktūra, taip pat įgyti tarptautinės studijų patirties studijuodami pasirinktoje šalyje pagal Erasmus+ programą. Universitetas siūlo lanksčią stipendijų sistemą, renovuotus bendrabučius ir galimybę ugdyti bendrąsias kompetencijas, kaupiant skaitmeninius ženkliukus.