Rektorius lankėsi partnerių universitetuose Japonijoje - MRU
Naujienos

28 spalio, 2015
Rektorius lankėsi partnerių universitetuose Japonijoje

Spalio 29 – lapkričio 3 d. Mykolo Romerio universiteto rektorius doc. dr. Algirdas Monkevičius lankėsi Japonijoje. Rektorius vyko dalyvauti MRU partnerio Josai tarptautinio universiteto 50-ečio jubiliejuje. Šis grandiozinis bei itin reikšmingas Josai tarptautinės universitetų korporacijos renginys suteikė galimybę susipažinti su Universiteto, per tokį trumpą laiką tapusio vienu iš stipriausių Japonijos universitetų, istorija, strategija bei jos įgyvendinimo būdais. Tai taip pat buvo puiki proga susitikti su kitų Japonijos ir viso pasaulio universitetų atstovais bei aptarti esamo ir būsimo bendradarbiavimo perspektyvas.

Lapkričio 2 dieną rektorius, kartu su Lietuvos Respublikos ambasadoriumi Japonijai J. E. Egidijumi Meilūnu lankėsi SOKA universitete, su kuriuo tariamasi dėl bendradarbiavimo perspektyvos.

Vizito Japonijoje metu rektorius taip pat susitiko su Japonijos – Lietuvos draugystės asociacijos (Japan – Lithuania Friendship Association), kuri gyvuoja jau 15 metų, generaliniu sekretoriumi.