Pasirašyta MRU ir naujienų agentūros ELTA bendradarbiavimo sutartis - MRU
Naujienos

3 birželio, 2021
Pasirašyta MRU ir naujienų agentūros ELTA bendradarbiavimo sutartis

Naujienų agentūta ELTA ir MRU Viešojo valdymo ir verslo fakultetas pasirašė bendradarbiavimo sutartį, suteikiančią galimybę kartu kurti ir tobulinti studijų programas, organizuoti bendrus renginius, bendradarbiauti švietimo, socialinės partnerystės, praktinio mokymo ir mokslinės veiklos srityse.

Gitana Markovičienė, Lietuvos naujienų agentūros ELTA direktorė, sako, kad naujienų agentūra ELTA vertina Mykolo Romerio Universiteto indėlį prisidedant prie Lietuvos valstybės ir visuomenės stiprinimo. Taip pat džiaugiamės, kad ypač Viešojo valdymo ir verslo fakulteto studentai aktyviai domisi praktikos ir darbo daugiau nei šimtmetį skaičiuojančioje agentūroje galimybėmis. „Tikimės, kad užsimezgusi partnerystė ne tik stiprins studentų susidomėjimą procesais, kurie vyksta viešojoje erdvėje, tačiau kartu leis stiprinti ir visuomenės kritinio mąstymo įgūdžius. Tai yra vienas iš tikslų, kurių agentūra siekia kiekvieną dieną objektyviai nušviesdama pasaulio ir Lietuvos naujienas”,- sako Gitana Markovičienė.

ELTA ir MRU tikslas – suteikti studentams profesinės praktikos galimybes, prisidėti prie mokslo bendruomenės formuojant ir ugdant specialistus Lietuvos ateičiai, skatinant įgytų žinių pritaikomumą darbo vietoje.