Naujoji MRU Studentų atstovybės prezidentė Lineta Ragažinskaitė: tai pačios atsakingiausios pareigos - MRU
Naujienos

17 vasario, 2021
Naujoji MRU Studentų atstovybės prezidentė Lineta Ragažinskaitė: tai pačios atsakingiausios pareigos
Žmogaus ir visuomenės studijų fakultetas

Nebijanti iššūkių, mėgstanti šokti ir žaisti tinklinį, energinga ir komunikabili Žmogaus ir visuomenės studijų fakulteto Komunikacijos instituto Komunikacijos ir skaitmeninės rinkodaros antrakursė Lineta Ragažinskaitė nuo šiol galės oficialiai vadintis ir Prezidente.  Nuo vasario pradžios Lineta vadovauja Mykolo Romerio universiteto studentų atstovybės (MRUSA) komandai ir kartu sprendžia studentams aktualius klausimus.  

Kaip teigia, naujoji MRUSA prezidentė L. Ragažinskaitė, ji visuomet mėgo būti tarp žmonių, bendrauti ir padėti kitiems. Tad ir studentiškų veiklų organizavimas jai yra labai artimas, nes jose Lineta dalyvauja nuo pirmųjų studijų dienų. 2020 metų vasarą, Lineta buvo išrinkta Kultūros komiteto vicepirmininke, o vėliau nusprendė kandidatuoti ir į Prezidentės postą.       

„Tai pačios atsakingiausios pareigos MRUSA organizacijoje. Ilgai svarsčiau ar sugebėsiu, ar man pavyks, ar tinku šioms pareigoms, nes pripažinsiu, tikrai bijojau. Bet šiuo metu svarbiausias uždavinys – visų MRUSA narių sutelkimas ir komandinis darbas.  Mano kaip Prezidentės pareiga rūpintis kiekvienu organizacijos nariu ir dėl kiekvieno iš jų stengtis. Kadangi esame MRU studentų atstovybė, privalome atstovauti studentus, įsigilinti į jų problemas ir operatyviai jas spręsti bei gerinti studijų kokybę. Pagrindinė mūsų pareiga ir didžiausias iššūkis yra vykdyti šiuos tikslus, bendraujant ir bendradarbiaujant su MRU administracija ir personalu. Šiuo metu stengiuosi artimiau susipažinti su MRU bendruomene ir bendradarbiauti, kuriant bendras iniciatyvas. Vykdydama savo pareigas, panaudosiu ir studijų metu įgytas komunikacijos žinias, bendraujant su įmonių vadovais ir ieškant rėmėjų studentų iniciatyvoms bei renginiams. Tiesiog stengiuosi pasinaudoti kiekviena man suteikta galimybe ir dažniausiai tai nuveda prie dar daugiau naujų patirčių, kurios tampa nuostabiais prisiminimais“, – savo mintimis dalijosi naujoji MRUSA Prezidentė.

Paklausta ką įdomaus planuoja MRUSA pasiūlyti universiteto studentams, Lineta Ragažinskaitė atsakė, jog didžiausias MRU studentų atstovybės dėmesys bus skiriamas įvairių problemų sprendimui ir studijų kokybės gerinimui. „Visų pirma, planuojame išsiaiškinti studentų poreikius atliekant apklausas. Kol vyksta nuotolinis mokymasis, rengsime virtualius susitikimus su žinomais žmonėmis ir savo srities profesionalais, o atsiradus galimybei organizuosime tradicinius MRU renginius, kviesime visus studentus juose aktyviai dalyvauti ir prisidėti prie MRUSA veiklų“, - sakė L. Ragažinskaitė.

MRUSA Prezidentė L. Ragažinskaitė, kviesdama MRU studentus prisijunti prie MRUSA veiklų organizavimo, linki pasitikėjimo savimi, atkaklumo, drąsos nebijoti išlipti iš komforto zonos, o svarbiausia - ne tik studijuoti, bet ir studentauti!