Mykolo Romerio universitetui įteiktas solidus verslo atstovų apdovanojimas už praėjusių metų pasiekimus - MRU
Naujienos

17 gruodžio, 2021
Mykolo Romerio universitetui įteiktas solidus verslo atstovų apdovanojimas už praėjusių metų pasiekimus
Įvykis
Universitetas

Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmų verslo ir mokslo bendruomenės vakar vykusioje kasmetinėje Apdovanojimų ceremonijoje pagerbė geriausias įmones, jų vadovus bei mokymo įstaigos. Konkurse, kurį Rūmai organizuoja daugiau nei dvidešimtmetį, dalyvauja Rūmų nariai, o geriausieji atrenkami analizuojant įmonių rodiklius, vadovų visuomeninę veiklą, įstaigų pasiekimus. Šventinės ceremonijos, vykusios Energetikos muziejuje, metu taip pat įteiktas apdovanojimas Mykolo Romerio universitetui (MRU) „Už pasiekimus 2020 metais“. Prizą MRU atstovei, Komunikacijos ir rinkodaros centro vadovei Jurga Strimaitienei, įteikė LR Ekonomikos ir inovacijų viceministras Vincas Jurgutis ir Rūmų prezidentas Sigitas Leonavičius.

Rūmų prezidentas Sigitas Leonavičius apdovanojimų ceremonijoje pažymėjo, kad Lietuva turi didžiuotis verslu ir mokslo bei mokymo įstaigomis, nes verslas kartu su švietimu yra pirmieji, rodantys kelią valstybei ir jos žmonėms.

„Noriu Jums visiems padėkoti, kad esate Lietuvos ekonomikos ir mokslo lyderiai, pirmieji siekiantys progreso, pirmieji prisitaikantys prie žaibiškai besikeičiančių veiklos sąlygų. Rezultatais, o ne tuščiais žodžiais įrodėte, kad Lietuva gali būti lyderiaujanti Europoje pagal ekonominį augimą, o moksliniai išradimai kopia į pripažinimo olimpą. Mūsų socialiniams partneriams – politikams, valdžios atstovams galite būti pavyzdys, kaip ieškoti kompromisų, tinkamų sprendimų, dialogo, pagarbos vienas kitam ir tolerancijos. Ačiū, kad esate kartu, kad savo sėkme dalinatės su visuomene ir savo šalimi“, - dėkojo S. Leonavičius.