MRU TM nominaciją „Geriausias sprendimas teisinei problemai spręsti“ laimėjo 10-okų komanda „Gimę būti” - MRU
Naujienos

6 balandžio, 2022
MRU TM nominaciją „Geriausias sprendimas teisinei problemai spręsti“ laimėjo 10-okų komanda „Gimę būti”
Teisės mokykla
Įvykis
Universitetas
Bendruomenė

Šiais metais Mykolo Romerio universiteto (MRU) Teisės mokykla (TM) įsteigė nominaciją – „Geriausias sprendimas teisinei problemai spręsti“ ir ieškojo geriausios jaunosios bendrovės tarp moksleivių verslų.

Kovo 30-oji MRU tapo įkvėpimo ir energijos kupina diena. Lietuvos Junior Achievement (LJA) Vilniaus regiono ekspozicijų centre „expo“ dalyvavo beveik 50 moksleivių verslų, kurie visą dieną bendravo su komisija, pristatinėjo savo prekes ar paslaugas parodos lankytojams. Mokinių verslus vertino, grįžtamąjį ryšį teikė ir bendravo MRU TM prodekanė studijoms Dovilė Sagatienė, Dekanės patarėja komunikacijai Akvilė Alauskaitė ir MRU studijų dalyko „Startuolių kūrimas ir verslumas“ dėstytojas dr. Artūras Jurgelevičius.

MRU TM sveikina „Gimę būti" komandą, laimėjusią įsteigtą prizą ir nominacijos statulėlę. Tai 10-okų komanda iš Vilniaus Žirmūnų gimnazijos.

Nominacijos „Geriausias sprendimas teisinei problemai spręsti“ ir prizo už ją įsteigimas – tai prasmingas bendradarbiavimas su nevyriausybine organizacija LJA, kuri yra jaunimo antreprenerystės ir finansinio raštingumo ugdymo programų lyderė Lietuvoje. MRU TM džiaugiasi galėdama prisidėti prie šios prasmingos iniciatyvos bei nekantriai laukia tolimesnių susitikimų su laimėtojų komanda.