MRU teisės ir policijos veiklos bei teisės ir ikiteisminio proceso programų pirmakursiai Kaune pasinėrė į studijų proceso pažinimą - MRU
Naujienos

5 rugsėjo, 2023
MRU teisės ir policijos veiklos bei teisės ir ikiteisminio proceso programų pirmakursiai Kaune pasinėrė į studijų proceso pažinimą
Viešojo saugumo akademija

Rugsėjo 4 d. Kaune Mykolo Romerio universiteto teisės ir policijos veiklos bei teisės ir ikiteisminio proceso programų pirmakursiai dalyvavo FUTURE LAB įvadinėse dienose. Studentai gilinosi į studijų procesą, klausėsi įžvalgų apie dirbtinį intelektą ir studijas, susipažino su Tarptautiškumo tarnybos siūlomomis tarptautinių mainų ir praktikų galimybėmis, Karjeros centro siūlomomis veiklomis.

MRU Karjeros centro vadovė Laima Kodienė kvietė studentus įsitraukti į papildomas veiklas ir taip ugdyti savo kompetencijas. Studentai turėjo galimybių išbandyti ir skaitmeninių ženkliukų programą bei įgyti pirmąjį veiklos ženkliuką.

Renginio pabaigoje pirmakursių laukė įkvepiantis susitikimas su MRU alumnais – Kauno vyriausiojo policijos komisariato viršininko pavaduotoju Dariumi Pliavga ir Kauno apygardos vyriausiuoju prokuroru Dariumi Valkavičiumi. Susitikimo metu svečiai drąsino studentus siekti savo svajonių, studijų metu išbandyti įvairias galimybes ir sėkmingai įgyvendinti savo tikslus. Dėkojame svečiams už dalyvavimą ir vertingą patirties pasidalinimą!