MRU studentai vyko į vasaros mokyklą „ Asia Summer Program 2015“ Japonijoje - MRU
Naujienos

8 liepos, 2015
MRU studentai vyko į vasaros mokyklą „ Asia Summer Program 2015“ Japonijoje

Liepos 7–28 d. Mykolo Romerio universiteto partneris Japonijoje Josai tarptautinis universitetas organizavo tarptautinę vasaros mokyklą ateities lyderiams „Asia Summer Program 2015“. Šioje stovykloje dalyvavo studentai iš Malaizijos, Japonijos, Indonezijos, P. Korėjos, taip pat ir Mykolo Romerio universiteto studentai: Julija Švec (psichologijos studijų absolventė), Dovydas Slabys (baudžiamosios teisės ir kriminologijos magistro studijų studentas) bei Shierly Angelina Sungkono (socialinio darbo bakalauro studijų studentė).

Šie studentai vieninteliai atstovauja Europai ir Lietuvai, todėl jiems teko didelė atsakomybė ne tik pristatyti Mykolo Romerio universitetą, bet ir Lietuvos šalį, jos kultūrą bei tradicijas.

Josai universitete rengiamoje Vasaros stovykloje studentai aktyviai dalyvauja debatuose, apvaliojo stalo diskusijose, paskaitas dėsto kvalifikuoti specialistai ir profesoriai iš JAV, Japonijos, P. Korėjos ir Malaizijos, kurie supažindins su šiuolaikinėmis Japonijos vadybos sistemomis, ekonomika, valstybinio sektoriaus struktūros tendencijomis, mokys tradicinių Japonijos menų bei kalbos. Taip pat vyks įvairūs kultūriniai renginiai bei ekskursijos, skirtos gilesniam Japonijos kultūros ir Rytų filosofijos pažinimui.