MRU studentai metė iššūkį kandidatams į Vilniaus merus - MRU
Naujienos

30 sausio, 2015
MRU studentai metė iššūkį kandidatams į Vilniaus merus

Vasario 4 d. Mykolo Romerio universitete buvo rengiami debatai su kandidatais į Vilniaus merus. Artėjant rinkimams studentai siekė išsiaiškinti, kas geriausiai atitinka jų lūkesčius ir gali spręsti rūpimus klausimus. MRU studentų rengiamuose debatuose išdrįso dalyvauti: Indrė Kleinaitė, Mykolas Majauskas, Gintautas Paluckas, Julius Panka, Jonas Pinskus, Remigijus Šimašius ir Artūras Zuokas.

Pasak Debatų moderatoriaus Mykolo Romerio universiteto Debatų klubo prezidento Arno Aiduko, renginys pavyko: „Debatai vyko remiantis JAV politiniu debatų patirtimi. Jų metu pretendentai turėjo ribotą laiką atsakyti i klausimus. Gausiai susirinkusi debatų auditorija – studentai ir dėstytojai buvo aktyvūs, pateikė daug įdomių ir klausimų“.

Renginio organizatoriai – MRU Debatų klubas, Jaunojo politiko akademija, Studentų atstovybė suformavo jauniesiems vilniečiams svarbiausias temas, kuriomis ir vyko diskusijos. Tai – jaunatviškas, inovatyviai ekonomiškas, daugiakultūrinis, saugus be skolų miestas, kuriame transportas patogus ir pritaikytas studentams.

Daugiau informacijos apie renginį čia ir Facebook‘e: http://on.fb.me/1DgiwpW