MRU siekia plėtoti tvarią partnerystę - MRU
Naujienos

2 vasario, 2024
MRU siekia plėtoti tvarią partnerystę
Žmogaus ir visuomenės studijų fakultetas
Partnerystė

Šių metų vasario 1 dieną vyko Žmogaus ir visuomenės studijų fakulteto socialinių partnerių susitikimas.

Susitikime dalyvavo virš 28-os socialinių partnerių atstovų iš visos Lietuvos regionų.

Susitikimo dalyviai aptarė tolesnio bendradarbiavimo galimybes ir formatus.

„Ačiū, kad įsitraukiate į mūsų studijų programų tobulinimą, aktyviai dalyvaujate projektuose. Mūsų tikslas aptarti, ką mes, kaip universitetas, galime padaryti daugiau, siekdami plėtoti tvarią partnerystę,“ – sakė ŽVSF dekanė prof. dr. Odeta Merfeldaitė, dėkodama susirinkusiems partneriams už bendrystę ir pasitikėjimą vieni kitais.

„Mes, kaip valstybinės institucijos, turim bendrą misiją: siekti, kad mūsų moksliniai tyrimai ir veikla turėtų realų poveikį visuomenei. Ir to padaryti be Jūsų (partnerių) negalime,“ – sakė susitikime dalyvavusi MRU rektorė prof. dr. Inga Žalėnienė.

Renginio metu MRU alumnė, psichologė, lektorė Ugnė Juodytė taip pat skaitė paskaitą „Kaip neperdegti greito tempo ir aukštų lūkesčių laikotarpyje?“ ir dalijosi profesionaliomis įžvalgomis bei patarimais, kaip sustabdyti ir įveikti ilgalaikio streso būseną.

Susitikimo metu dalyviai ne tik turėjo galimybę pabendrauti tarpusavyje, tačiau ir strateginės sesijos metu pasidalinti savo įžvalgomis ir patirtimis kaip dar labiau sustiprinti ir pagerinti tarpusavio  bendradarbiavimą. Šios sesijos metu daugelis partnerių pasidalijo mintimis ir idėjomis dėl komunikacijos stiprinimo tarp visų partnerių ir partnerių žemėlapio sukūrimo.