MRU renginių ciklas „Pasimatuok organizaciją“ – susitikime rinkodaros įmonė „Whatagraph“ - MRU
Naujienos

29 kovo, 2022
MRU renginių ciklas „Pasimatuok organizaciją“ – susitikime rinkodaros įmonė „Whatagraph“
Įvykis
Universitetas

Mykolo Romerio universiteto (MRU) Karjeros centras kviečia registruotis ir kovo 31 dieną, 15 valandą, nuotolinėje platformoje MS „Teams“ dalyvauti organizuojamame antrajame renginių ciklo „Pasimatuok organizaciją“ susitikime su įmone „Whatagraph“, kuri užsiima rinkodaros analizėmis ir skaitmeninės žiniasklaidos ataskaitomis. Šis renginys vyks anglų kalba.

Renginių ciklas skatina studentus susipažinti su organizacijomis iš arčiau

Ši iniciatyva, tai antroji renginių ciklo „Pasimatuok organizaciją“ dalis. Kas mėnesį MRU Karjeros centro organizuojamuose susitikimuose su įvairiomis įmonėmis, studentai turi galimybę susipažinti su darbo rinka iš arčiau. Jie ne tik sužino, kokie reikalavimai ir atsakomybės yra taikomos darbuotojams ir darbo pozicijomis, tačiau ir įsivertina turimas bei ugdytinas kompetencijas. Siekiama, kad šie susitikimai praplėstų kontaktų ir pažinčių ratą, ugdytų žinias ir praktinius įgūdžius karjeros srityje, reikalingus ieškant užimtumo galimybių ir prisistatant darbdaviams, be to norima, kad studentai išklausę sėkmingos karjeros istorijų – sukurtų savąją.

Renginyje – pirmaujanti rinkodaros įmonė

MRU Karjeros centro organizuojamame antrajame susitikime dalyvaus „Whatagraph“ atstovai. Ši organizacija – tai pirmaujanti rinkodaros įmonė, kuri užsiima rinkodaros analizėmis ir skaitmeninės žiniasklaidos ataskaitomis. Svarbu paminėti, jog „Whatagraph“ turi internetinę svetainę, kurioje teikia kokybiškas paslaugas įvairiems subjektams: padeda agentūroms, vidaus rinkodaros komandoms, laisvai samdomiems darbuotojams ir įmonėms sutaupyti laiko bei sukurti estetiškai patrauklias, lengvai suprantamas ataskaitas.

Renginio metu „Whatagraph“ Partnerystės plėtros vadovas (angl. Head of Partnerships Development) Visma Balčius ir Personalo atrankos specialistas (angl. recruiter) Benas Zimbolis, anglų kalba, papasakos apie įmonės kultūrą, pardavimų skyriaus komandą, taip pat aptars kandidatų paieškos principus, atviras pozicijas organizacijoje bei atsakys į iškilusius klausimus.

Registracijos nuoroda į susitikimą pateikiama čia. Užsiregistravusiems bus atsiųsta susitikimo nuoroda.