MRU rektorei prof. dr. Ingai Žalėnienei įteiktas „Garbės ženklo“ apdovanojimas - MRU
Naujienos

6 gegužės, 2022
MRU rektorei prof. dr. Ingai Žalėnienei įteiktas „Garbės ženklo“ apdovanojimas
Įvykis
Universitetas
Bendruomenė
Rektorė

Gegužės 4 d. vyko Vilnius Tech park Lietuvos verslo konfederacijos (LVK) Kongresas. Renginyje buvo įteikti tradiciniai apdovanojimai išskirtiniais nuopelnais verslo bendruomenei ir Lietuvai pasižymėjusiems visuomenininkams, verslininkams bei valstybės pareigūnams. Tarp laureatų - Ministrė Pirmininkė Ingrida Šimonytė, profesorius, mokslų daktaras Virginijus Šikšnys, Jonas Öhman bei kiti.

Kongreso metu taip pat įteikti ir LVK „Garbės ženklai“, kuriais pagerbtos asmeninės iniciatyvos, prisidėjusios organizacijos stiprinimo, verslumo skatinimo ir verslo aplinkos gerinimo, socialinių klausimų sprendimo bei pagalbos Ukrainai. Tarpe jų - ir Mykolo Romerio universiteto (MRU) rektorė prof. dr. Inga Žalėnienė, kuriai įteiktas „Garbės ženklo“ apdovanojimas.

Apdovanojimas prof. dr. I. Žalėnienei skirtas už indėlį skatinant įmonių socialinės atsakomybės iniciatyvas Lietuvoje, aktyvų veikimą LVK veikloje.

„Garbės ženklas“ yra tarptautinis „International Chamber of Commerce (ICC)“ apdovanojimas, kuris suteikiamas tik už ypatingus nuopelnus verslui ir visuomenei.