MRU pasirašė bendradarbiavimo memorandumą su Pasaulio sveikatos medicinos teisės asociacija (WAML) - MRU
Naujienos

4 birželio, 2019
MRU pasirašė bendradarbiavimo memorandumą su Pasaulio sveikatos medicinos teisės asociacija (WAML)

Birželio 3 dieną universitete lankėsi „Pasaulio sveikatos medicinos teisės asociacijos“ (World Association For Medical Law (WAML)) atstovai: generalinis sekretorius, medicinos ir teisės daktaras Ken J. Berger ir vykdomasis viceprezidentas, „EduCom“ pirmininkas, vykdomojo komiteto ir valdytojų tarybos narys, medicinos ir teisės daktaras prof. dr. Vugar Mammadov.
Svečiai susitiko su universiteto rektore prof. dr. Inga Žalėniene, Mykolo Romerio teisės mokyklos direktore doc. dr. Agne Tvaronavičiene ir profesore dr. Toma Birmontiene, buvusiu Teismo medicinos instituto direktoriumi, afiliuotuoju profesoriumi doc. dr. Alvydu Pauliukevičiumi, Tarptautiškumo tarnybos vadove Audra Dargyte Burokiene ir „Go Vilnius“ konferencijų biuro vyr. projektų vadove Olga Maliko.
Vizito metu buvo pasirašytas MRU ir WAML bendradarbiavimo memorandumas. Bendradarbiauti planuojama studentų mobilumo (studijos užsienyje, mokslinės stažuotės ir mainai) ir akademinio personalo dėstymo vizitų ir mainų srityse. Taip pat sutarta dėl socialinės partnerystės studijų programų kūrimo, tobulinimo, akademinio bei kultūrinio bendradarbiavimo, dalyvavimo bendruose moksliniuose tyrimuose ir konferencijose, mokslinių publikacijų ir informacijos keitimosi.