MRU kviečia dėstytojus ir studentus dalyvauti esė konkurse - MRU
Naujienos

8 vasario, 2023
MRU kviečia dėstytojus ir studentus dalyvauti esė konkurse
Įvykis
Universitetas
Bendruomenė

Šiemet Azijos ir Europos fondas (angl. Asia-Europe Foundation) – tarpvyriausybinė organizacija, skatinanti Azijos ir Europos šalių tarpusavio supratimą ir ryšius, – mini 25-ąjį jubiliejų, kurio proga paskelbė esė konkursą „The Future of Asia-Europe Cooperation“. Todėl Mykolo Romerio universitetas (MRU) kviečia studentus ir dėstytojus aktyviai dalyvauti bei pateikti 1 000 žodžių apimties rašinius anglų kalba. Laimėtojams numatyti net 4 piniginiai prizai.

Konkurse gali dalyvauti ASEM (angl. Asia-Europe Meeting) šalių partnerių iš Europos, ES valstybių narių, Norvegijos ir Jungtinės Karalystės piliečiai. Taip pat konkurse gali dalyvauti ASEM šalių partnerių iš Azijos: Brunėjaus, Kambodžos, Indonezijos, Laoso, Malaizijos, Mianmaro, Filipinų, Singapūro, Tailando, Vietnamo, Australijos, Bangladešo, Kinijos, Indijos, Japonijos, Kazachstano, Pietų Korėjos, Mongolijos, Naujosios Zelandijos, Pakistano ir Rusijos – piliečiai.

Rašinius galima teikti iki 2023 metų vasario 24 dienos. Konkurso dalyviai skirstomi į dvi amžiaus grupes: I – iki 25 metų ir II – 25 metų ir vyresni.

Konkursą organizuoja Azijos ir Europos fondas.

Konkursą remia Europos Sąjunga.

Daugiau apie paskelbtą konkursą galima rasti čia.

Plačiau apie ASEM (nuoroda).