MRU dalyvavo pirmajame „Studfeste“ - MRU
Naujienos

19 spalio, 2015
MRU dalyvavo pirmajame „Studfeste“

Spalio 21 d. Mykolo Romerio universitetas dalyvavo„Siemens“ arenoje vykusiame renginyje „Studfestas“ ( http://www.studfestas.lt/) - pirmoje vienos dienos konferencijoje–festivalyje Lietuvoje, apjungusiame aukštąjį mokslą, karjerą, muziką ir pramogas. Universiteto pranešėjų komanda atliepė vieną svarbiausių nūdienos jaunimo aktualijų – buvimo elektroninėje erdvėje galimybes ir pavojus.

MRU pranešėjai ir pranešimų temos:

  • Marius Laurinaitis (Ekonomikos ir finansų valdymo fakultetas, Bankininkystės ir investicijų katedra): “Ar tikrai žinai kas esi elektroninėje erdvėje?“;
  • Aurimas Paulius Girčys (Politikos ir vadybos fakultetas, Vadybos institutas): „Dirbtiniai kursiokai ir ateities studijos“;
  • Šarūnas Sakalauskas (Komunikacijos ir rinkodaros centras): „Socialiniai tinklai – sėkmingos karjeros pradžia“;
  • Ignas Bakėjus (pirmasis Lietuvoje sertifikuotas Insanity lektorius): „ Turi idėją – pirmyn!”.

Visą dieną vykusio renginio metu MRU stende per 40 studentų ir universiteto darbuotojų komanda Кonferencijos dalyviams atraktyviai pristatė Mykolo Romerio universiteto bakalauro studijų programas, o potencialiems universiteto socialiniams partneriams - MRU LAB.

„Studfesto“ metu buvo pradėta „#suMRU” kampanija, kuri bus tęsiama visuose ateities universiteto susitikimuose su potencialiais studentais.