MRU bibliotekoje nauja paslauga: knygomatas - MRU
Naujienos

11 sausio, 2022
MRU bibliotekoje nauja paslauga: knygomatas
MRU biblioteka
Universitetas
Bendruomenė

Mykolo Romerio universitetas (MRU), atsižvelgdamas į pandeminę situaciją bei darbuotojų ir studentų poreikius, teiks naują paslaugą – leidinius perduos knygomatu. Net 20 spintelių turintis įrenginys nuo šiol veiks ir Mykolo Romerio universitete.

Knygomatas – tai inovatyvus sprendimas bibliotekoms, leidžiantis lankytojams skolintis ir atsiimti leidinius daug paprasčiau. Bibliotekos veikla yra viena iš sričių, apribotų dėl dabartinės COVID-19 situacijos. Ši paslauga padės knygas skolintis lanksčiau bei palengvins jų atsiėmimą. Be to svarbu pabrėžti tai, jog leidiniai, kuriuos užsisakys asmuo bus saugūs, kadangi knygomatas yra Centrinių rūmų fojė.

Pasinaudoti tokia paslauga galės ir galimybių paso neturintys skaitytojai, tačiau net ir jiems patekus į universiteto patalpas būtina dėvėti medicininę kaukę arba respiratorių. Prireikus, iki rezervavimo spintelių skaitytojus palydės budintysis kolega.

Norintys gauti leidinių knygomatu, turės užpildyti rezervavimo formą, patalpintą MRU bibliotekos tinklalapyje, ir pateikti ją el. paštu biblioteka@mruni.eu. Tokiu būdu skaitytojai sutaupys laiko ir knygas atsiims be tiesioginio kontakto su bibliotekos darbuotoju. Svarbu paminėti, jog norint pasinaudoti šia paslauga, prašymą galima pateikti kiekvieną darbo dieną, iki 16 valandos. Taip pat būtina žinoti, kad knygas privaloma atsiimti iki 22 val. tą pačią dieną, kurią asmuo nurodė pildydamas rezervaciją. MRU biblioteka informuos apie įvykdytą užsakymą el. paštu.

Kviečiame išbandyti.