MRU badmintono žaidimai buria bendruomenę aktyviam laisvalaikiui universitete - MRU
Naujienos

24 sausio, 2024
MRU badmintono žaidimai buria bendruomenę aktyviam laisvalaikiui universitete

Šiais mokslo metais paskelbta iniciatyva „MRU badmintono žaidimai“ įgauna vis didesnį pagreitį tarp studentų. Universiteto studentai aktyviai dalyvauja  badmintono žaidimuose ir smagiai leidžia laiką neformalioje aplinkoje laisvu nuo studijų metu. Šia mūsų iniciatyva, perskaitę skelbimus, susidomėjo, o vėliau ir savarankiškai ateidavo žaisti badmintoną ESWOCHY (socialinio darbo su vaikais ir jaunimu magistro studijų) studentai. Badmintono entuziastų būrelio lyderė Roberta Gilytė kartu su studijų draugais rezervuodavosi laiką didžiojoje sporto salėje ir reguliariai 3-4 kartus per savaitę aktyviai laisvalaikį leisdavo drauge. Badmintonas Mykolo Romerio universitete vieniems jų buvo pirmoji pažintis su šia sporto šaka. Kitiems studentams (iš Nepalo ar Pakistano) teko žaisti savo šalyse, o Roberta sporto šakos pagrindų mokinosi Šeduvoje.

Ši graži iniciatyva – tai pavyzdys kitiems, kaip paprastai galima atrasti  patinkančią ir tinkamą aktyvią laisvalaikio praleidimo formą, burti bendruomenę

Galbūt ir Tu norėtum pažinti badmintoną Mykolo Romerio universiteto sporto erdvėse? Kreipkis į Universiteto Sveikatingumo ir sporto skyrių dėl salės rezervacijos Tau patogiu laiku, inventoriaus ar konsultacijos ir mėgaukis badmintono žaidimu su savo kolegomis!

El. paštas: spc@mruni.eu