MRU atstovai dalyvavo debatų turnyre - MRU
Naujienos

4 sausio, 2022
MRU atstovai dalyvavo debatų turnyre

2021 metais, gruodžio viduryje, du Mykolo Romerio universiteto Debatų klubo (MRU DK) komandos atstovai bei vienas teisėjas, dalyvavo Amsterdamo debatų turnyre „Amsterdam open 2021“. MRU DK nariai, pirmą kartą per pastaruosius metus, turėjo galimybę atstovauti universitetą užsienyje vykusiose varžybose, kuriose įgijo daug naudingos patirties, argumentacijos, logikos, viešojo kalbėjimo bei anglų kalbos žinių.

„Debatai yra apie iššūkį būti įtaigesniu, galinčiu pateikti stipresnius argumentus, kad ir kokią poziciją turi atstovauti. Praėjus turnyrui, kuriame susiduri su stipriais konkurentais, mėgaujiesi pergalėmis ir analizuoji pralaimėjimus, po to imi ieškoti naujų iššūkių kituose turnyruose, kuriuose norėtum dar labiau patobulinti savo įgūdžius ir žinias“,- įspūdžiais po dalyvavimo „Amsterdam open 2021“ dalijosi MRU teisės studentė Katerina Varava.

Komandos varžėsi su daugiau nei 70 kitų universitetų atstovų iš viso pasaulio. Turnyre vyko 5 debatų turai, kuriuose buvo bandoma apginti atstovaujamą poziciją politinėmis, socialinėmis bei tarptautinės teisės temomis.

MRU debatų klubo nariai sustoti neketina ir tik prasidėjus naujiems metams, planuoja ieškoti naujų iššūkių bei galimybių, dalyvauti naujuose debatų turnyruose.

Debatų klubas yra atviras visiems. Nori prisijungti? Susisiek: debatai@mruni.eu