Mokslinėje konferencijoje „Suaugusiųjų mokymasis socialinei raidai“ aptartas mokymosi poveikis žmogaus gyvenimui - MRU
Naujienos

26 balandžio, 2017
Mokslinėje konferencijoje „Suaugusiųjų mokymasis socialinei raidai“ aptartas mokymosi poveikis žmogaus gyvenimui
Įvykis

2017 m. balandžio 27 d. Mykolo Romerio universitete vyko MRU ir Lietuvos suaugusiųjų švietimo asociacijos (LSŠA) organizuojama konferencija „Suaugusiųjų mokymasis socialinei raidai“.

Konferencija skirta Europos suaugusiųjų švietimo asociacijos (EAEA) paskelbtų Europos suaugusiųjų mokymosi metų „Mokymosi galia ir džiaugsmas“ (https://adulteducation2017.eu/) atidarymui ir LSŠA 25-mečio pažymėjimui.

Renginyje buvo aptartas mokymosi poveikis žmogaus gyvenimui visose mokymosi visą gyvenimą srityse. Konferencijoje pranešėjai dalinosi įžvalgomis apie mokymąsi kaip vieną iš kelių į gyvenimo įprasminimą, pristatė sėkmės istorijas, kaip mokymasis padėjo jų pačių arba žmonių, su kuriais jie dirba, profesinei karjerai, asmeniniam gyvenimui, įtraukčiai į socialinį gyvenimą.

Dirbdami tematinėse grupėse suaugusiųjų švietėjai dalinosi darbo patirtimi, užmezgė naudingų bendradarbiavimo ryšių aktyvesnei suaugusiųjų mokymosi idėjų sklaidai. Renginio metu vyko Lietuvos regionų suaugusiųjų švietimo ir mokymosi įstaigų bei organizacijų veiklos prisistatymas.

Konferencijos programa

Kviečiame!