Kviečiame teikti abstraktus Re:ERUA konferencijai apie lyčių inovacijas - MRU
Naujienos

4 balandžio, 2024
Kviečiame teikti abstraktus Re:ERUA konferencijai apie lyčių inovacijas
Konferencijos

Egėjo jūros universitetas, įgyvendindamas Re:ERUA iniciatyvą, kviečia teikti paraiškas dalyvauti rugsėjo 18-19 d. vyksiančioje nuotolinėje konferencijoje apie lyčių inovacijas. Šioje konferencijoje gali dalyvauti tiek ERUA / Re:ERUA narės institucijos, tiek kiti norintys, kurie suburs mokslo, verslo ir pramonės, valdžios, bendruomenių ir socialinius atstovus pristatyti bei aptarti patirtį ir požiūrį į lyčių lygybės inovacijų perspektyvas ir praktiką.

Ši konferencija – tai bandomoji lyčių lygybės ir įtraukties inovacijų iniciatyva, susijusi su WP4 tikslu –  suteikti mokslininkėms ir mažumų atstovėms naujų galimybių, tobulinti jų įgūdžius, susijusius su inovacijomis ir socialiniu technologijų valdymu, siekiant įvairovės ir įtraukties.

Šioje dviejų dienų skaitmeninėje konferencijoje dalyviai galės sutelkti dėmesį į lyčių ir kryžminės analizės poveikį inovacijoms ir atradimams, diskutuoti apie lyčių lygybės inovacijas akademinėje bendruomenėje, privačiajame sektoriuje, vyriausybinėse institucijose ir socialiniuose subjektuose, pristatyti konkrečius pavyzdžius, kaip lyčių aspekto metodai padeda kurti inovacijas, užmegzti akademikų, politikos formuotojų, verslininkų ir organizacijų ryšius.

Abstraktus galima teikti iki birželio 10 d. 23:59 val. (CET) čia.

Daugiau informacijos galite rasti čia.

Kilus klausimams kviečiame kreiptis į  UAegean Re:ERUA komandą el. paštu erua-eui@aegean.gr.

Iniciatyva vykdoma pagal ERUA mokslinių tyrimų komponento (Re:ERUA), Europos reformų universitetų aljanso, finansuojamo pagal Europos Sąjungos mokslinių tyrimų ir inovacijų programą „Horizontas 2020“ (susitarimo Nr. 101035808), 4 darbo grupę „Aljansas kaip žmogiškojo kapitalo variklis“ (angl. WP4: The Alliance as an engine for Human Capital), kurią vykdo Egėjo jūros universiteto mokslininkai, vadovai ir ekspertai, bendradarbiaudami su Paryžiaus 8 universitetu, Roskildės universitetu, Konstancos universitetu ir Naujuoju Bulgarijos universitetu.