Kviečiame dalyvauti nuotoliniame susitikime su Pietų Korėjoje gyvenančia „YouTube“ turinio kūrėja Agata Ivaško - MRU
Naujienos

30 kovo, 2023
Kviečiame dalyvauti nuotoliniame susitikime su Pietų Korėjoje gyvenančia „YouTube“ turinio kūrėja Agata Ivaško
Bendruomenė
Mokslas
KSI Vilnius
Įvykis
Universitetas
Studijos

Vilniaus Karaliaus Sedžiongo institutas kviečia balandžio 3 dieną praleisti nuotaikingai ir pasisemti vertingos patirties – dalyvauti nuotoliniame susitikime „Kodėl kiekvienas turėtų bent kartą apsilankyti Pietų Korėjoje?“ su šioje šalyje gyvenančia „YouTube“ turinio kūrėja Agata Ivaško.

Vedina smalsumo ir susižavėjimo tolima šalimi, Agata pasirinko papildomas korėjiečių kalbos ir kultūros studijas Vilniaus Karaliaus Sedžiongo institute (KSI). Mykolo Romerio ir Dongseo universitetų 2014 m. įkurtas institutas yra pirmoji tokia mokslo įstaiga visoje Šiaurės Europoje.

Studijos tarptautinėje aplinkoje Agatai dar plačiau atvėrė išskirtinių galimybių duris ir padėjo ne tik tobulinti korėjiečių kalbos žinias, bet ir augti kaip asmenybei, plėsti pasaulėžiūrą.

Šiuo metu Agata kuria vaizdo turinį apie gyvenimą, keliones ir madą Pietų Korėjoje, dalyvauja kelionių agentūrų turizmo programose.

Susitikime Agata pasidalins naudingais patarimais, kaip pasiruošti kelionei į Pietų Korėją, ką pamatyti, kaip suplanuoti savo išlaidas, kokių saugumo priemonių imtis, kokiu transportu keliauti geriausia, pateiks asmeninių rekomendacijų bei pasiūlys kultūrinių programų užsieniečiams.

Susitikimas vyks anglų kalba „Zoom“ platformoje balandžio 3 dieną, 17 val.

Registracijos į renginį nuorodą galima rasti čia.

Renginio nuoroda „Facebook“ pateikiama čia.

Daugiau apie Agatos kuriamą turinį galima rasti „Instagram“ ir „YouTube“ platformose.