Konkursas studentams „VSA Kriminalisto emblema“ - MRU
Naujienos

5 vasario, 2021
Konkursas studentams „VSA Kriminalisto emblema“
Viešojo saugumo akademija

2021 metus MRU Viešojo saugumo akademija pradeda atsinaujinusi bei užsibrėžusi ambicingų tikslų, kurių vienas pirmųjų - teisės ir kriminalistikos studijų programos studentų apranga.

Taip! Pagaliau ir kriminalistai turės savo išskirtines aprangas, tačiau naujajam įvaizdžiui dar trūksta esminio elemento - išskirtinės emblemos, kurios kūrimą norime perduoti Jums - Mykolo Romerio universiteto studentai.

Todėl Mykolo Romerio universiteto Viešojo saugumo fakultetas skelbia konkursą „VSA Kriminalisto emblema“, kuriame kviečiame dalyvauti visus Mykolo Romerio universiteto, o ypač teisės ir kriminalistikos studijų krypties, studentus, pasiūlant savo emblemos variantą.

Konkurso sąlygos:

1) Konkursas vyksta nuo vasario 1 d. iki vasario 28 d. ;

2) Emblema gali būti nupiešta ranka ar naudojant piešimo programas;

3) Emblemoje rekomenduojame naudoti 2-3 spalvas;

4) Dalyvių ar emblemos eskizų skaičius nėra ribojamas, todėl vienas dalyvis gali sukurti ir atsiųsti neribotą kiekį emblemos pavyzdžių;

5) Visi darbai bus tikrinami dėl plagijavimo bei vertinami komisijos;

6) Pagal galimybes galima įterpti žodžius: vienybė, stiprybė, atsakomybė;

7) Darbus iki vasario 28 d. atsiųsti el. paštu: vsakomunikacija@gmail.com.

Konkurso laimėtojo laukia emblemos pristatymo fotosesija, pirmasis standartizuotos aprangos komplektas bei garbė, jog jo sukurtą emblemą nešios visi teisės ir kriminalistikos studijų programos studentai. 2 ir 3 vietos laimėtojų taip pat laukia dovanos ir aprangų komplektai.

Didžiausios sėkmės kūrybiniame procese!