Jungtinė Pietų Korėjos Dongseo universiteto ir MRU komanda dalyvavo didžiausioje Baltijos šalyse žaidimų kultūros parodoje „GameOn“ - MRU
Naujienos

14 rugsėjo, 2017
Jungtinė Pietų Korėjos Dongseo universiteto ir MRU komanda dalyvavo didžiausioje Baltijos šalyse žaidimų kultūros parodoje „GameOn“
Įvykis

Rugsėjo 16-17 d. LITEXPO parodų rūmuose trečius metus iš eilės Baltijos šalyse vyko didžiausia žaidimų kultūros paroda ir konferencija „GameOn 2017“.

Parodoje buvo galima išbandyti įvairius kompanijų sukurtus žaidimus, susipažinti su naujausiomis žaidimų kultūros tendencijomis, dalintis idėjomis bei patirtimi.

Šiame renginyje dalyvavo ir jungtinė Pietų Korėjos DSU, AJOU ir MRU universitetų komanda, kurioje – šių universitetų studentai, Ekonomikos ir verslo fakulteto jugtinių programų su DSU vadovas doc. dr. Tadas Limba, lekt. Marius Kalinauskas ir Karaliaus Sedžiongo instituto atstovai.

DSU ir MRU drauge įgyvendina jungtines studijų programas „Informatika ir skaitmeninis turinys“ (I pakopa) ir „Informatika ir vaizdo turinys“ (II pakopa).