Jungtinė Dongseo universiteto (Korėja) ir MRU komanda dalyvavo didžiausioje Baltijos šalių žaidimų kultūros parodoje „GameOn" - MRU
Naujienos

27 spalio, 2016
Jungtinė Dongseo universiteto (Korėja) ir MRU komanda dalyvavo didžiausioje Baltijos šalių žaidimų kultūros parodoje „GameOn”

Spalio 29-30 d. LITEXPO parodų rūmuose antrus metus iš eilės Baltijos šalyse vyko didžiausia žaidimų kultūros paroda ir konferencija „GameOn“, kurioje buvo pristatomi įvairių kompanijų sukurti žaidimai, susipažindinama su naujausiomis žaidimų kultūros tendencijomis, dalintasi idėjomis bei patirtimi.
Parodoje dalyvavo ir jungtinė DSU ir MRU komanda, kurią sudarė Dongseo universiteto (Pietų Korėja) skaitmeninio turinio profesoriai, BMS doc. dr. Tadas Limba, lekt. Marius Kalinauskas, MRU LAB atstovai ir abiejų universitetų skaitmeninio turinio programų studentų kolektyvas.
DSU yra strateginis Mykolo Romerio universiteto partneris. Abu universitetai įgyvendina jungtines studijų programas „Informatika ir skaitmeninis turinys“ (I pakopa) bei „Informatika ir vaizdo turinys“ (II pakopa).